supermarktenWij zijn ICE.

Nice to meet you! ICE staat voor: ‘Intelligent Cleaning Equipment’. In gewoon Nederlands:  Slimme Schoonmaakmachines. U kent ons nog niet?  In de professionele schoonmaaksector hebben wij een langere staat van dienst. In retail zijn wij een nieuwkomer, met potentie, met slimme oplossingen die u niet alleen kosten besparen maar ook de kwaliteit van uw winkelvloer verhogen en operationeel ontzorgen.  Lees hier verder over ons slimme concept voor supermarkten.

Wij verkopen u niets, u ‘gebruikt’ onze schoonmaakmachines.

slimme schrobmachine

ICE biedt een compleet nieuw model:  het ‘Full-Service Rental’ concept, specifiek voor retail maar in het bijzonder voor supermarkten ontwikkeld. De huidige situatie  is in veel gevallen zó, dat u de machine koopt en daarbij een (full) servicecontract afsluit. Náást de investering van de schoonmaakmachine heeft u dus nog operationele kosten zoals het vervangen van onderdelen, accu’s, voorrijden en arbeidsloon. Deze verborgen kosten zijn vaak hoog! Bij ICE Benelux bundelen we alles samen in één vaste maandprijs! Net zoals bij een operational lease van een auto; u bent géén eigenaar, u investeert niets maar heeft alleen de voordelen van het gebruik! All-inclusive huur dus en zónder beperkingen van draaiuren of te vervangen accu’s. ICE zorgt voor de continuïteit  van de machine. En dat tegen een zéér aantrekkelijk maandtarief. ICE i-Synergy ontzorgt en bespaart.

Wat maakt deze schoonmaakmachines dan ‘slim’ ?

whereami

Een schrobzuigmachine of veegzuigmachine welke voorzien is van een data-transmissie (3G of WiFi) met gebruiksinformatie (data) noemen we ook wel een ‘slimme schoonmaakmachine’. Deze informatie is uitleesbaar op de ICE App voor smartphones of via het ICE Webportal. Wat leren we dan van deze machines waarmee wij er ook slimmer van worden? De gebruiksdata leert ons hoe eficiënt een machine wordt ingezet of gebruikt zoals bijvoorbeeld:

 

  • Wanneer de oplaadtijden en werktijden waren..
  • Hoeveel productie (lees: m2’s) is er in deze tijd gemaakt..?
  • Waar de machines staan ? Locaties ..
  • Wie de machine (heeft) gebruikt? Gebruikersregistratie..
  • Of alle elektrische functies naar behoren werken? Bewaking van alle belangrijke componenten..
  • Is er service nodig om de continuïteit van de machines te waarborgen?
  • Of er een onderdeel vervangen moet worden? De machine geeft dit door aan de ICE Server en Servicesupport met een notificatie. U merkt hier niets van..

Waarom is dit concept zo interessant voor supermarkten?

ice-emma-supermarktEen schrobzuigmachine is een bedrijfsmiddel welke intensief word gebruikt in retail, vaak meerdere keren per dag. De kosten voor onderhoud en slijtbare delen zijn daarmee ook hoog. Er zijn vaak veel verschillende gebruikers en niet iedereen weet hoe de machine werkt of kent de aandachtspunten voor een goede werking; het controleren of wisselen van een schoonmaakpad is typisch zo’n voorbeeld daarvan. Onze machines hebben een zogenaamd zelflerend display welke corrigeert en aanwijzingen geeft (meerdere talen!). Samenvattend: er zijn nogal wat risico’s die bij intensief of verkeerd gebruik resulteren in ‘dikke servicefacturen’.  ICE Benelux dekt met het ICE i-Synergy concept alle risico’s af!

Lithium-ion batterij is de basis van elke ICE i-Synergy machine.

lithiumDe Lithium-ion batterijen van ICE hebben een levensduur van maar liefst 5000 cycli ! Dat is ongeveer 8 keer zo lang als elk ander type tractie-batterij (Gel – AGM). De Lithium-ion batterij kan meerdere keren per dag geladen en gebruikt worden. Dit heeft geen invloed op de conditie van de batterij. ICE garandeert een goed werkend batterijpakket gedurende de gehele looptijd van het huur-contract. Geen zorgen meer over vervanging van kostbare accu’s! Er zijn machines met een dagcapaciteit van 3 uur of 6 uur werktijd.

Proefplaatsing van een ICE schoonmaakmachine in uw winkel?

Misschien hebben wij u geprikkeld of op zijn minst nieuwsgierig gemaakt? Misschien wilt u zelf wel eens zien hoe de machines van ICE het doen op uw vloer? Dat kan! Niet voor een uurtje of een dag maar gewoon een serieuze proefplaatsing van één week. Dan heeft u een goed beeld kunnen vormen over de kwaliteit van de machine, het gebruiksgemak, de App met informatie uit de machine en de resultaten op de vloer, desgewenst gebruiken wij hier dan ook nog de Twister Retail Pads bij; zonder chemie reinigen i.c.m. de schrobzuigmachine.  Haal ons over de vloer en wij laten het u zien! Bel ons op het telefoonnummer 0297-303010 of vraag hier uw proefplaatsing aan:

Aanvraag proefplaatsing ICE i-Synergy machine

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *