ICE Robotics autonomous

ICE Robotics: Whiz en Emma robots voor het autonoom reinigen van vloeren

Welkom op de pagina van ICE Robotics! ICE Companies introduceert tijdens de ISSA 2019 (18-21 november 2019) in Las Vegas een  aantal zeer belangrijke innovaties waaronder maar liefst 2 autonome robots.

Whiz stofzuigrobot

SBR Robotics en ICE Robotics introduceren daar 2  robots, waaronder de Whiz, een autonome vloerreinigingsmachine voor professioneel gebruik. Whiz is vanaf april 2020 in de Benelux beschikbaar. Deze 35 kg wegende machine wordt aangedreven door zelfrijdende software en een reeks sensoren van Brain Corp. Nadat Whiz is geleerd welke route of ruimte gestofzuigd moet worden zal hij deze taak daarna autonoom en zelfstandig uitvoeren zodat u en uw medewerkers meer tijd overhebben voor belangrijkere taken! Whiz is zeer veilig en GDPR proof! De machine is uitgerust met 2D- en 3D-camera’s, valbeveiligingssensoren (trappen e.d.) en een bumpersensor. De batterij kan de machine tot ruim 3 uur lang voeden. Wisselbatterijen voor continue doorwerken zijn als optie verkrijgbaar. Whiz is veilig en kan ook werken als er mensen aanwezig zijn. Zie ook video:

 

 

 

 

 

 

 

Specificaties Whiz

Afmetingen (ingeschoven handle)455mm x 474mm x 653mm(breedte, Lengte, Hoogte)
Gewicht (zonder batterij)30kg
Capaciteit *500m²/uur
Werkduur *Ongeveer 3 uur (Standaard modus) /1.5 uur (Max Power Modus)
sNelheid1.8km/uur max.
Inhoud stofzak4.0L (Papieren stofzak)
BatterijLithium-ion;  23.7 Ah, 25.2V – 5 kg
oplaadtijd4 uur voor volle lading
lader100-240V AC – Euro stekker
Laadvermogen29.4V/8Ah x 2
veiligheid – safety first!Obstakel detectie, valbeveiliging preventie (LIDAR sensor, 3D camera),

impact-detectie (sensor in bumper), detectie afwijkingen

(Cliff sensoren, wielcontact sensoren, noodstop remfunctie)

alerts functiesNotificatiemelder (portable en afneembaar) en via smartphone App
Standaard accesoiresBatterij, Batterijlader, Notificatiemelder, HEPA filter, Papiereen stofzak en borstel

* Kan afwijken in verschillende werkomgevingen.

1. Whiz gebruikt de BrainOS autonomous-driving AI. SoftBank Robotics is de exclusive distributeur van BrainOS in Japan, USA en Europa.
2. Whiz is een geregistreerd handelsmerk van SoftBank Robotics.
3. BrainOS is een handelsmerk van Brain Corp.
4. Wijzigingen in specificaties of ontwerp kunnen wijzigen zonder notificatie.

 

Download uw brochure hier:

 

Hoe leert u Whiz welke route te volgen?

Eenvoudig te gebruiken. Simpele setup. Leer Whiz de route, daarna… druk op de autonomous knop en gaan!
Zo simpel is het!

 

Whiz detecteert en vermijd obstakels, reageert op een veranderende omgeving

 

Whiz werkt in een nauwe omgeving                       Detecteert obstakels                                                 Reageert direct op beweging!


Emma RS26 Autonomous

Emma, de aangepaste ICE RS26L opzit-schrobzuigmachine  heeft een zeer ingenieus navigatiesysteem maar daarnaast ook de capaciteit om zelf aan te passen aan de omstandigheden, slimmer te worden dus. Dat maakt Emma bijzonder. De technologie van Brain zal ook toegepast gaan worden op een aantal andere schoonmaakmachines van ICE. Dat betekent dat er geen consessies worden gedaan aan reinigingskracht van de machines van ICE; ze worden alleen slimmer gemaakt. Manueel én robot! Uniek is de keuze tussen handmatige bediening en volledig geautomatiseerde ‘Robotstand’. Emma laat u de keuze; deze dame kan zich aanpassen van een reinigingsgang zonder bediener naar hándmatige bediening. Handig bij een calamiteit !

 

 

 

 

Nieuwsgierig?

Wellicht zien wij u in Las Vegas? Voor Europa moeten we nog even geduld hebben, maar Emma komt. Uiteraard besteden wij dan uitgebreid aandacht aan haar, dat verdient ze. Op de Interclean 2020 in Amsterdam introduceren wij Emma en Whiz voor het grote publiek. Tot die tijd bewonderen we haar nog maar even via deze video: Maak kennis met Emma, de eerste ICE Robot! 

Wilt u op de hoogte gehouden worden ?

Stuur ons het ingevulde contactformulier en selecteer: “Advies Robots”  Wij van ICE Robotics nemen dan contact met u op!