60 Whiz naar Deense ziekenhuizen

Whiz helpt schoonmaakteams tijdens crisis

Whiz robotstofzuigers van ICE Robotics worden ter ondersteuning van de Deense gezondheidszorg ingezet in de bestrijding van de pandemie. Lees hier hoe Whiz kan helpen met de dagelijkse taken in ziekenhuizen waardoor schoonmakers tijd vrijmaken voor essentiële taken die nu van groot belang zijn:

Dringende behoefte

Duizenden schoonmaakmedewerkers in de gezondheidszorg staan in de frontlinie voor de strijd tegen de wereldwijde pandemie. In ziekenhuizen en gezondheidscentra werken deze schoonmaakhelden onvermoeibaar ter hygiënische ondersteuning van de zorgmedewerkers en hun patiënten. Voor de Deense gezondheidszorgsector heeft  ICE Robotics maar liefst zestig specialistische Whiz robotstofzuigers geleverd.

ICE Robotics begrijpt de dringende behoefte van de gezondheidssector om hun schoonmaakdiensten op te voeren voor de veiligheid van patiënten, gezondheidsmedewerkers én schoonmaakteams. Vanuit de verantwoordelijkheid ter ondersteuning van mensen in de gezondheidszorg, beschouwt ICE het als een belangrijke bijdrage aan de missie om ondersteunende robotica in reiniging verder te ontwikkelen die het leven van mensen gemakkelijker, veiliger en beter maken.

Whiz verhoogt efficiency

Nu meer ziekenhuizen en instellingen worden overspoeld met patiënten, is een grondige, doorlopende schoonmaak essentieel. Dit leidt tot een ongekende vraag aan schoonmaak en een verminderd beschikbaarheid van schoonmakers. Het is van doorslaggevend belang om de beste en veiligste maatregelen te treffen voor intensieve reiniging in ziekenhuizen. Met minder werknemers en een grote vraag naar schoonmaakdiensten in de gezondheidszorg, is de beste manier om reinigingscapaciteit uit te breiden met slimme robotica als Whiz. De combinatie van robottechnologie met menselijke schoonmaakcapaciteit, verhoogt de efficiëntie en veiligheid van reiniging en schoonmaakteams. Whiz, de autonome robotstofzuiger, kan in samenwerking met schoonmakers, de arbeids- en tijdsintensieve taak van stofzuigen op zich te nemen. Dit maakt tijd vrij voor belangrijker werk zoals desinfectie, grondige reiniging en andere taken waarvoor menselijke handelen vereist is.

De voordelen van de inzet van cobots

Whiz is een pionier op het gebied van cobotica, waar mensen en machines samenwerken om schonere, hygiënischer omgevingen en betere werkervaringen voor iedereen te realiseren. Whiz is een echte teamspeler als aanvulling op schoonmaakteams. Whiz is in staat intensief en effectief kritische ruimtes te stofzuigen met een zo laag mogelijk risico voor medewerkers. Met autonome reinigingsoplossingen zoals Whiz is de kwaliteit van de reiniging grondig, consistent en zeer efficiënt. Whiz kan worden voorgeprogrammeerd voor verschillende stofzuigwerkzaamheden en kan meerdere keren grote oppervlakken te bestrijken. Whiz biedt ook 50% schonere vloeren, waardoor het hygiëne risico verder wordt verkleind.Met een eenvoudige instructie, kan Whiz worden ingezet door het schoonmaakteam en zorgt voor optimaal en kwalitatief stofzuigen volgens een vast vooraf ingesteld patroon. AI-geactiveerde Whiz-robots bieden zichtbare en door onderzoekrapporten onderbouwde sterke reinigingsprestaties. Inzicht en analyse van reiniging door Whiz is in te zien via intuïtieve dashboards. Meten is weten. Met de betrouwbare rapportagemogelijkheden van Whiz kunnen bijvoorbeeld de gereinigde vierkante meters, de gereinigde ruimtes, de tijd en datum van reiniging en meer laten zien, om te voldoen aan schoonmaakeisen.

Bent u werkzaam in de zorg en heeft u óók assistentie nodig? Vraag ons!

In deze ongekende tijden is hygiëne absolute prioriteit. Deze prioriteit moet worden ingevuld door een zeer beperkte hoeveelheid mensen. Schoonmaakteams die alle zeilen bij moeten zetten om de normen voor reiniging en hygiëne te handhaven. Daarom hebben de zorg- en schoonmaakmedewerkers al onze ondersteuning en hulpmiddelen nodig om de pandemie mede te bestrijden en de veiligheid van hun patiënten, zichzelf, families en omgeving te optimaliseren.Het is tijd voor slimmer, sneller en effectiever schoonmaken, in samenwerking om een ​​gezondere leef- en werkomgeving voor iedereen te creëren. Het is tijd voor ondersteuning met cobotica, het is tijd voor Whiz! Heeft u juist nu behoefte aan die extra assistentie?

 

Wilt u ook de inzet van Whiz ervaren? Stuur ons een bericht, wij sturen u Whiz toe en helpen u veilig (of eventueel op afstand) met de set-up en opstart. Whiz is voor iedereen zeer eenvoudig in gebruik te nemen!

 

Mail ons als u hier meer over wilt weten

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *