Whiz

De Whiz stofzuig cobot van Softbank Robotics en ICE Robotics kan grotere oppervlakken tapijt en gladde vloeren geautomatiseerd reinigen. Ook in de hotelsector is deze stofzuig cobot een waardevolle toevoeging. Facilitair medewerkers kunnen zich concentreren op het reinigen van kamers terwijl de stofzuigrobot de gangen en corridors autonoom reinigt. Dit kan tijdens de dag én nachtshift! Daarom is ICE Robotics Benelux ook aanwezig op de Horecava 2020.  Lees hier meer..

Het maatje van de schoonmaker

Whiz zorgt voor vitaliteit van facilitair medewerkers én voor besparingen! Whiz stofzuigrobotNiemand vind stofzuigen een leuke bezigheid, het is een dagelijks terugkerende taak die zwaar is en bovendien veel tijd vergt. Met traditioneel stofzuigen wordt nooit het hele oppervlak ‘geraakt’, Whiz slaat geen plek over en zorgt voor een diepe reiniging die (bewezen) zorgt voor afname van bacteriën in het tapijt en daarbij ook nog zorgt voor een beter luchtkwaliteit met onder stofdeeltjes in de atmosfeer. Whiz kan tot 500 m2 per uur stofzuigen en op een volle batterij tot 1.500 m2 totaal aan oppervlakte prestatie! Whiz kan wel 600 geleerde routes onthouden en optimaliseren, de cloud (ROC) zorgt hiervoor. Software updates ontvangt Whiz ook uit deze cloud zodat er nooit een programmeur op locatie hoeft te komen.

Horecava én Interclean 2020

De officiële kick-off in Europa is tijdens de Interclean beurs in mei. Toch is ICE Robotics ervan overtuigd dat Whiz ook getoond moet worden aan alle facilitaire professionals en stakeholders in de hotelwereld. Dus bezoek ons tijdens de Horecava 2020 van 13 t/m 16 januari in Amsterdam. Onze medewerkers zijn er om u van informatie te voorzien en desgewenst in te schrijven voor een proef of demonstratie. Heeft u nog niet ingeschreven voor de Horecava? Dat kan, gratis uiteraard! Inschrijven Horecava.

Tot ziens op de Horecava!

Whiz stofzuig cobot

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *