Winkel in Drachten schrobt met ICE schrobzuigmachines


‘ICE i24Bt blijkt een uitstekende keuze’

Durk Merkus van de gelijknamige Jumbo Supermarkt in Drachten heeft maar liefst twéé ICE schrobzuigmachines in gebruik genomen. De inruilcampagne van ICE trok de aandacht van deze Jumbo ondernemer. “De oude machines waren dringend aan vervanging toe en ICE gaf (geeft) hier nog goed geld voor. We hebben er gelijk twee gekocht”, vertelt Durk. “Naast de eerlijke prijs is er tevens 3 jaar garantie van toepassing op deze machines, dat geeft natuurlijk ook nog eens een ruggensteuntje”.

Service met de slimme QR-code

“De ICE i24Bt is een machine die specifiek voor retail is ontwikkeld, dat zie je terug in de constructie en in de bedieningselementen. Minimaal knoppen en handles vereenvoudigt en verkleint de kans op foutief gebruik, de bediener heeft snel door hoe deze machine werkt. Bovendien is het een degelijke machine. De delen die over de grond bewegen zoals de schrobkop en de zuigmond zijn van stevig aluminium, die zie ik niet zo snel stuk gaan. Het dagelijks onderhoud is simpel en doen wij zelf; dat zijn de aandachtspuntjes. Als we iets willen bestellen dan gebruiken we de handige smart QR-code op de machine; scannen, aanvinken en doorsturen. Een serviceverzoek kan ik op dezelfde wijze doorgeven”.

Zelf een ICE schrobmachine testen?

Heeft u een supermarkt of winkel en wilt u ook eens vrijblijvend een ICE schrobzuigmachine testen? Neem dan contact met ons op via 0297-303010 of via het contactformulier op onze website. Wij maken dan een afspraak met u.

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *