ICE i14C schrobzuigmachine

De ICE i14C is de kleinste schrobzuigmachine in ons programma! 

Deze handzame ICE i14C schrobzuigmachine vervangt uw mopsysteem en is uniek in zijn klasse. De borstelaandrijving zorgt voor een bijna inspanningsloze reinigingsgang. Met de i14C maneuvreert u zich met gemak door smalle gangpaden en kleine ruimtes. Stoelen, tafels en kasten zijn voor deze schrobzuigmachine geen obstakel, want deze machine krijgt elk hoekje brandschoon.  Deze wendbare schrobzuigmachine kan zeer kort draaien en de zuigmond neemt die beweging over zodat er ook dan geen restje water op de vloer achterblijft.

Lang snoer geeft groot werkbereik!

De ICE i14C schrobzuigmachine is zeer geschikt voor het reinigen van harde vloeren in kleine ruimtes waar relatief veel meubilair aanwezig is. Denk hierbij restaurants, kapperszaken, klaslokalen, grootkeukens, supermarkten én hotels. Het lange snoer van 15 mtr geeft 30 mtr werkbereik.  U kunt deze ICE i14E  voorzien van borstel of padhouder met pad; daarmee kan elke vloer gereinigd worden!

De ICEi14C vervangt handmatig vloeren reinigen!

De ICE i14C is perfect in te zetten op kleine vloeren die voorheen nog met de hand of de éénschijfsmachine werden schoongemaakt. Door het reinigen met de schrobzuigmachine is dezelfde vloer sneller en vaak ook beter schoon. U kunt meer doen in dezelfde tijd. Daarnaast heeft deze ICE i14C schrobzuigmachine een aantal aantrekkelijke voordelen. De sterke ICE i14C beschikt over een automatisch koppel en ontkoppel systeem van de schrobborstel met één druk op de knop. Dankzij de gebogen zuigmond kan de schrobzuigmachine heel eenvoudig langs de randen van bochten schoonmaken en drogen. De steel van de machine is ook makkelijk te verstellen op hoogte of weg te klappen voor transport.

Wilt u een demonstratie zien?

Om een goed beeld te krijgen van de ICE i14C nodigen wij onszelf graag uit. U verzorgt de koffie, wij bezorgen u een schone vloer! Vraag nu de DEMO aan!

Kenmerken:

  • 35 cm schrobbreedte
  • Tankinhoud schoonwater: 16 ltr
  • Tankinhoud vuilwater: 18 ltr
  • Gewicht: 40 kg
  • Capaciteit: 1.000 m2/uur
  • Afmetingen lxbxh: 77x46x65cm

Standaard accessoires:

  • Inclusief borstel en 15 mtr snoer