iservice


Onderhoud schoonmaakmachines


Goed onderhoud verlengt de levensduur van uw schoonmaakmachine(s) en zorgt bovendien voor het beste reinigingsresultaat!

Onze servicemonteurs hebben een uitstekende kennis van uw machine(s) en kunnen uw bedieners ook goed trainen in het dagelijks onderhoud van de machine. Zo zorgen we samen goed voor uw machinepark.

Resultaat: minimale uitval en maximale prestaties!

Bij het afsluiten van een i-SERVICE onderhoudsabonnement ontvangt u maar liefst 3 JAAR GARANTIE op uw ICE schoonmaakmachines! Ook alle andere A-merken worden door i-Service afgedekt; wij kunnen dus óók service op uw Cleanfix, Taski, Hako, Comac, Fimap, Tennant, Wetrok, Kärcher of Nilfisk reinigingsmachines verrichten. Staat uw merk er niet bij?  Informeer dan via 0297-303010 bij onze service-afdeling.

ICE Benelux biedt met i­‐Service een makkelijk en snelste oplossing voor het doorgeven van een serviceverzoek  voor alle merken schoonmaakmachines:

 

STAP 1: Scan eenvoudig de machine QR­‐code en voeg extra informatie over de storing in of kies: bestellen onderdelen.

STAP 2: Na het verzenden wordt de serviceopdracht of bestelling in ons systeem verwerkt.

STAP 3: Onze monteur bezoekt en lost de storing op en/of voert de betreffende service uit!

STAP 4: Na reparatie ontvangt u een getekende digitale werkbon. De digitale werkbon wordt in i- SERVICE gecontroleerd en gefactureerd.

STAP 5: U ontvangt volgens de afgesproken service overeenkomst de factuur digitaal.

 

 

 


Geef hier uw service-opdracht:

serviceopdracht


Download hier de handleiding voor i-Service met de ICE QR-code: