60 Whiz naar Deense ziekenhuizen

Whiz helpt schoonmaakteams tijdens crisis

Whiz robotstofzuigers van ICE Robotics worden ter ondersteuning van de Deense gezondheidszorg ingezet in de bestrijding van de pandemie. Lees hier hoe Whiz kan helpen met de dagelijkse taken in ziekenhuizen waardoor schoonmakers tijd vrijmaken voor essentiële taken die nu van groot belang zijn:

Lees meer

Whiz

De Whiz stofzuig cobot van Softbank Robotics en ICE Robotics kan grotere oppervlakken tapijt en gladde vloeren geautomatiseerd reinigen. Ook in de hotelsector is deze stofzuig cobot een waardevolle toevoeging. Facilitair medewerkers kunnen zich concentreren op het reinigen van kamers terwijl de stofzuigrobot de gangen en corridors autonoom reinigt. Dit kan tijdens de dag én nachtshift! Daarom is ICE Robotics Benelux ook aanwezig op de Horecava 2020.  Lees hier meer..

Lees meer

Whiz robots voor het reinigen van vloeren

ICE Companies showt op de ISSA 2019 (18-21 november 2019) in Las Vegas een  aantal zeer belangrijke innovaties waaronder maar liefst 2 autonome robots. Daarnaast zal de ICE RS36 veeg-schrobzuigmachine gelanceerd worden, de nieuwe industriële krachtpatser van ICE met 100cm werkbreedte, naar keuze uitvoerbaar met borstelwals-schrobdek of een disk-variant met présweep-veegunit aan de voorzijde van de machine.

Lees meer

ICE iS11000L veegmachine

Hygiëne in kalverstallen: De Nederlandse kalversector loopt voorop als het gaat om duurzaam, veilig en gezond kalfsvlees.

Ondanks het feit dat het de sector niet gemakkelijk wordt gemaakt als het gaat over regelgeving en beeldvorming, blijft de kalversector zich ontwikkelen en innoveren op het gebied van hygiëne, dierengezondheid- en welzijn en voedselveiligheid.

Een van de belangrijkste zaken hierbij is een goede hygiëne in de stallen. Naast de invoer van hygiënemaatregelen voor erf betreders en het toepassing van hygiënemaatregelen rondom en binnen de stallen, maakt ongediertebestrijding hier een belangrijk onderdeel vanuit.

Lees meer

Is investeren in een schoonmaakmachine nog van deze tijd? Betalen naar inzet: ICE gelooft met haar All Inclusive Rental filosofie een unieke stap te kunnen zetten in de markt! “Bij ICE kunnen klanten reinigingsmachines full-service (inclusief service en onderdelen) huren. Dat zorgt ervoor dat men nooit plots aanvullende kosten krijgt. Vergelijk het met full-service operational […]

ICE Benelux voorziet met vernieuwd AIR concept in maatwerk RENTAL voor veeg- en schrobzuigmachines.

Rental is sterk groeiende, niet alleen in USA en Azië waar ICE vanaf haar oorsprong actief is, maar ook in de Nederland en België. Betalen naar inzet; ICE gelooft met haar filosofie slimme schoonmaak een unieke stap kunnen zetten in de markt, maar niet alleen op basis van slimme technologie. ICE biedt huurcontracten voor schoonmaakmachines aan in een All Inclusive RENTAL concept. Tegenwoordig is alles flexibel en dit geldt ook voor contracten. Het is daarom voor schoonmaakbedrijven soms lastig om te investeren in duurdere machines.

Lees meer

Aansluitend op de introductie van de ICE i28-CY en de ICE i-36-CY veegschrobzuigmachine met borstelwalssysteem introduceren wij de eerste rider variant: de ICE RS28-CY welke tevens uitgevoerd zijn met de nieuwste features! ICE Benelux komt dit jaar nog eens met 3 nieuwe modellen. Lees hier meer:

Lees meer

RSB Facility Services uit Nieuw-Vennep staat al meer dan 25 jaar voor kwaliteit in schoonmaak, glasbewassing en gevelreiniging en levert een uitgebreid pakket aan facilitaire services. De klantenportefeuille bevindt zich grotendeels in de vastgoedsector en het middelgrote kantorensegment waar een schoon en fris object meer is dan alleen het visitekaartje. Vloeren moeten dus altijd in topconditie zijn. Logisch dat er goed wordt gekeken naar het machinepark. Onlangs is bewust de keuze gemaakt voor schrobzuigmachines van ICE via het ICE i-Synergy All-Inclusive Rental concept. “Zo hebben we altijd inzicht op de inzet en hebben we grip op de kosten.”

Lees meer

De slimme ICE i20BTL schrobzuigmachine

Happy faces bij Asics Europe in Hoofddorp. Deze super toffe werkomgeving wordt onderhouden door D&B The facility Group.  De slimme ICE i20BTL schrobzuigmachine zorgt voor het dagelijkse vloeronderhoud. AIR (All Inclusive Rental) met slimme technologie en gebruikersdata helpt D&B de kwaliteit van hygiëne goed te bewaken. Groveko is preferred supplier van D&B The facility Group welke inmiddels een behoorlijke vloot ICE machines heeft ingezet, waaronder op het WTC in Amsterdam.

Lees meer

ICE-International, Hoogvliet supermarkt Alphen aand de Rijn. Rubin van der Tas met de ICE schrobborstelmacine aan het werk op de drankafdeling

ICE Benelux, Groveko en Hoogvliet gaan voor duurzaam partnership

Met vijf jaar is ICE een redelijk jong merk in professionele schoonmaakmachines, maar de fabrikant erachter boogt op een ervaring van bijna een eeuw. In de USA, Azië, Italië en de Benelux is de onderneming gevestigd. Meerdere Europese vestigingen staan op de planning. Vanuit Rijsenhout opereert ICE Benelux. De innovatieve schoonmaakmachines zijn een uitkomst voor het upgraden van hygiëne op de supermarktvloer. Hoogvliet kiest, na een intensieve test voor al haar vestigingen voor ICE i-Synergy schrobzuigmachines.

Lees meer