ICE i-Synergy Full-service Operational Lease

Geen investeringen! Alleen het voordeel van gebruik.

ICE RENTAL Full-service lease vanaf 12 maanden.

ICE i-Synergy is een nieuw  ‘All Inclusieve Rental‘  concept voor het beheer en inzet van schoonmaakmachines. Uw vloot is in goede handen bij ICE Benelux; één adres voor het totale management van uw schrobmachines en veegmachines.

U koopt uw machines niet maar huurt ze in! Geen investeringen, geen extra kosten voor service of onderdelen. Voor een bepaalde periode of misschien juist voor een onbepaalde periode. Flexibel en wanneer ú de capaciteit wenst!

Wij managen en ontzorgen voor u op alle aspecten zoals opstarts, stalling, keuringen, verplaatsen,onderhoud en het aanvullen van toebehoren! Dat allemaal voor een vaste prijs! Dus géén verborgen kosten.

Fleetmanagement met ICE i-Synergy

Met het i-Synergy concept huurt u professionele ‘slimme’ schoonmaakmachines in vanaf 12 maanden tot 60 maanden. De machines zijn voorzien van Lithium-ion batterij met een lange levensduur. De machines zijn verbonden met internet en geven actuele gebruikers-informatie door zoals gebruikerstijden, locatie, gebruiksidentiteit (wie werkt er met de machine?) en gereinigd oppervlak in m2. Daarnaast worden de 5 belangrijke elektrische componenten bewaakt op afwijkende waarden. De machine waarschuwt via notificatie als er een service moet plaatsvinden. Al deze informatie (van één of meerdere machines) wordt bewaard in het i-Synergy systeem welke via web of App via smartphone kan worden gevolgd. De prijs is all-inclusive. Service, onderdelen en storingsbezoeken zijn allemaal verwerkt in de maandprijs. U heeft dus geen verborgen of vervelende extra kosten meer. Zie ook deze video, ICE i-Synergy uitgelegd in iets meer dan 1 minuut!

Logistiek

Wij brengen uw machines op locatie zelfs tot in de werkkast! U hoeft dus geen speciale aanhangers, laadklep of rijplaten te hebben! Wij zorgen dat uw machines gebruiksklaar en compleet met toebehoren en instructie geplaatst worden. Met de schrobzuig- en veegmachines van i-Synergy ziet u online waar uw machines zich bevinden! Fleet management voor schoonmaakbedrijven!

 

 

Schrobzuigmachines full-service lease:  zie overzicht hier

 

 

 

ICE-IS1100-VEEGMACHINE-OVERVIEUW

Veegzuigmachines full-service lease: zie overzicht hier

 

 

 

 

Schoonmaakmachine huren voor een dag, week of maand?

Wilt u korter huren? Bijvoorbeeld een dag, week  of een maand?  Neem contact met ons op voor méér informatie:  0297-303010 of vraag hier aan

Voor de actuele prijslijst korte termijn verhuur: Prijslijst ICE RENTAL Short 2018

ICE Logo

Meer informatie?

Intelligent Cleaning Equipment Benelux BV

Onze locatie:
Bennebroekerweg 269
1435 CJ Rijsenhout
The Netherlands

Tel: +31(0)297-303010
info@icebenelux.com

Kvk: 65438345

BTW / VAT:
NL8561124558.B01