ICE introduceert: de nieuwe ES100 elektrostatische sprayer. Per 1 september is deze spraygun uit voorraad leverbaar. Elektrostatisch sprayen is een efficiënte en snelle manier om desinfecterende vloeistof aan oppervlakken te laten hechten, ook al zijn die oppervlakken bewerkelijk qua vorm. Lees hier meer over de nieuwe ICE ES100:

Schoonmaakmachines financieren of operationeel leasen?

In het algemeen wordt in de volksmond met leasen ‘operational lease’ bedoeld. Met een verwijzing naar de meest voorkomende vormen van autolease, is deze link ook snel gelegd. Maar dit is slechts één vorm van leasen. ICE Benelux kent meerdere leaseconcepten voor schoonmaakmachines, maar welke is de juiste voor u?

Lees meer

ICE RS32 evolution

Vegen of schrobben?

Een schone vloer in uw magazijn is niet alleen een indruk die u achterlaat bij bezoekers of klanten, maar maakt de werkomgeving veiliger en kan daarnaast ook nog eens bijdragen aan verlaging van het ziekteverzuim. Het schoonmaken én schoonhouden van uw werkvloer is dus méér dan een ‘visitekaartje’ en een lust voor het oog; het is noodzakelijk!

Lees meer

Retail en ICE schoonmaakmachines

Waarom vinden retailers ICE schrobzuigmachines zo interessant? Natuurlijk hebben wij er zelf een goed beeld van, onze klanten spreken dit namelijk uit na een uitgebreide test op lokatie of na besluitvorming. Winkelketens met grotere vloeroppervlakken hechten waarde aan hygiëne en de aanblik van een schone vloer. Een vieze winkel(vloer) wordt niet gewaardeerd.  Hoe belangrijk is het belang van een schone en veilige winkelvloer? Méér dan wij denken!

Lees meer

Rob Stokkel over slimme schoonmaakmachines

Big Brother is helping you

Automatisering, digitalisering en robotisering, het zijn termen die elkaar nader liggen. Wat ze gemeen hebben, is dat ze alle bij de toekomst van schoonmaakmachines horen. Met haar slimme schoonmaakmachines zet ICE Benelux een flinke stap in die toekomst: big brother is watching and helping you? Wat levert het u op? Rob Stokkel, sales- en marketingdirecteur, vertelt over de verschillen in het ICE-assortiment.

Lees meer

Peter de Gast Jr. over de samenwerking met ICE via KBL Circulair Schoonmaakcentrum:

Inzet van ICE schoonmaakmachines geeft ons zekerheid

Via KBL Circulair Schoonmaakcentrum maakten wij vorig jaar voor het eerst kennis met ICE. Voor een winkelcentrum in Nootdorp hadden we de behoefte drie nieuwe schoonmaakmachines in te zetten. “De Parade” is een bekend en gewild winkelgebied in Nootdorp. De nieuwe eigenaar Real IS heeft het winkelgebied extra aantrekkelijk gemaakt en stelt daarbij dan ook hoge eisen aan een “schone winkel ervaring”. Nieuw Leven Facility Groep en KBL bundelen expertise en de inzet én kennismaking met ICE schoonmaakmachines was snel gerealiseerd. Na het eerste “ervaringsjaar” met ICE stellen wij Peter de Gast Jr., operationeel directeur,  enkele vragen over zijn visie op de toekomst van machinaal vloeronderhoud en de toegevoegde waarde van “data” en uiteraard de toegevoegde waarde van een partner als KBL Circulair Schoonmaakcentrum.”

Lees meer

Wat zijn nu de voor- en nadelen van Lithium-ion batterijen?

Lithium-ion batterij
De Lithium-ion batterij is een steeds meer besproken alternatief voor de loodzuurbatterij in veeg- en schrobmachines. Maar de ontwikkelingen naar Lithium batterijen duren absoluut langer dan verwacht. Deels vanwege de hoge prijs en de onzekerheden die er zijn omtrent veiligheid en de fluctuatie in prijsontwikkeling in verband met grondstof schaarste. Maar de voordelen zijn er zeker! Deze voordelen beschrijven wij hieronder voor u.

Lees meer

twister-pad-ice-schrobmachine

Twister brengt glans op uw vloer

twister-pad-ice-schrobmachineWat maakt Twister pads zo revolutionair? Waarom is er steeds meer aandacht voor deze bijzondere vloerpads? In dit blog gaan we wat dieper in over de eigenschappen van deze pads en de voordelen van het gebruik in combinatie met de ICE schrobzuigmachines of éénschijfsmachines.

 

 

Lees meer

‘Wij werken het liefst zonder chemie’

Rijk Zwaan, een internationaal groenteveredelingsbedrijf met ruim 2.600 medewerkers in 30 verschillende landen, levert met hun zaden en specifieke kennis en technieken een bijdrage aan een gezonde toekomst. De rassen van Rijk Zwaan zorgen voor een steeds efficiëntere benutting van landbouwgrond en een steeds lager gebruik van gewasbeschermingsmiddelen. Voor het doen van proeven hebben ze een gezonde bodem nodig. Het is dan ook logisch dat ze respectvol en duurzaam omgaan met het milieu en onze hulpbronnen.

Lees meer

ICE iS1100B veegmachine

Operational of financial lease?

Welke oplossing kiest u?

In het algemeen wordt in de volksmond met leasen ‘operational lease’ bedoeld, met een vergelijk naar de autobranche is deze link ook snel gelegd. Maar dit is slechts één vorm van leasen. ICE Benelux kent meerdere leaseconcepten voor schoonmaakmachines, maar welke is de juiste voor u? Een leasecontract sluit je toch af voor een aantal jaren, dus wil je dat goed voorbereid doen. ICE Benelux heeft eigen full-service leaseconcepten maar werkt ook samen met leasepartners voor een financial lease. Er is ook steeds meer behoefte aan ‘flexibel leasen’ voor een korte inzet van een aantal maanden tot enkele jaren. ICE Benelux biedt u al deze oplossingen.
Lees meer