Word jij onze nieuwe collega Field Service Engineer?

ICE Cobotics groeit! Daarom zoeken wij Service Engineers die ons serviceteam komt versterken.  Heb jij MBO werk- en denkniveau, minimaal 1 jaar werkervaring en ben je woonachtig in de regio Amersfoort- Apeldoorn of Enschede? Lees dan verder, want we hebben een mooie job voor je!

Lees meer

10 Mei 2022, Interclean show Amsterdam ICE lanceert Cobi 18, een compacte en autonome schrobzuigmachine die verkrijgbaar is middels een full-service abonnement. Ontworpen door schoonmaakprofessionals voor schoonmaakprofessionals!

ICE ES100 Elektrostatische sprayer

ICE introduceert: de nieuwe ES100 elektrostatische sprayer. Per 1 september is deze spraygun uit voorraad leverbaar. Elektrostatisch sprayen is een efficiënte en snelle manier om desinfecterende vloeistof aan oppervlakken te laten hechten, ook al zijn die oppervlakken bewerkelijk qua vorm. Lees hier meer over de nieuwe ICE ES100:

ICE Benelux schoonmaakmachines

Schoonmaakmachines financieren of Full-service huren?

In het algemeen wordt in de volksmond met leasen ‘operational lease’ bedoeld. Met een verwijzing naar de meest voorkomende vormen van autolease, is deze link ook snel gelegd. Maar dit is slechts één vorm van leasen. ICE Benelux kent meerdere lease- of huurconcepten voor schoonmaakmachines, maar welke is de juiste voor u?

Lees meer

vegen of schrobben

Vegen of schrobben? Een schone vloer in uw magazijn is niet alleen een indruk die u achterlaat bij bezoekers of klanten, maar maakt de werkomgeving veiliger en kan daarnaast ook nog eens bijdragen aan verlaging van het ziekteverzuim. Het schoonmaken én schoonhouden van uw werkvloer is dus méér dan een ‘visitekaartje’ en een lust voor […]

Word jij onze nieuwe collega Cobotic Support Specialist?

ICE Cobotics groeit! ICE Cobotics groeit! Daarom zoeken wij op korte termijn twéé Cobotic Support Specialists die ons salesteam komen versterken. Heb jij een goed technisch inzicht en een servicegerichte instelling? Voor deze posities zoeken we twee specialisten, waarvan één in het Zuiden van Nederland (Brabant, Eindhoven, Limburg) en één in de regio Amsterdam, Den Haag, Utrecht. Lees snel verder, want we hebben een superleuke job voor je! 

Lees meer

Retail en ICE schoonmaakmachines

Waarom vinden retailers ICE schrobzuigmachines zo interessant? Natuurlijk hebben wij er zelf een goed beeld van, onze klanten spreken dit namelijk uit na een uitgebreide test op lokatie of na besluitvorming. Winkelketens met grotere vloeroppervlakken hechten waarde aan hygiëne en de aanblik van een schone vloer. Een vieze winkel(vloer) wordt niet gewaardeerd.  Hoe belangrijk is het belang van een schone en veilige winkelvloer? Méér dan wij denken!

Lees meer

Rob Stokkel over slimme schoonmaakmachines

Big Brother is helping you

Automatisering, digitalisering en robotisering, het zijn termen die elkaar nader liggen. Wat ze gemeen hebben, is dat ze alle bij de toekomst van schoonmaakmachines horen. Met haar slimme schoonmaakmachines zet ICE Benelux een flinke stap in die toekomst: big brother is watching and helping you? Wat levert het u op? Rob Stokkel, sales- en marketingdirecteur, vertelt over de verschillen in het ICE-assortiment.

Lees meer