Connect on LinkedIn

Simon Chen

CEO / Owner

Simon has devoted his professional career to researching and developing improvements for the commercial cleaning industry.  Past companies: Rug Doctor, Viper, ICE International.

Connect on LinkedIn

Cochel ter Schure

Managing Director

Cochel ter Schure heeft meer dan 20 jaar ervaring in de professionele schoonmaak industrie op verschillende managementposities: verkoop, marketing en technisch support.  Zijn carrière gestart bij: Nilfisk, Viper, bedenker en ondernemer bij Web2Clean en Cleaning Import,  daarna Groveko en ICE Benelux.

Connect on LinkedIn

Rob Stokkel

Sales & Marketing Director

Rob Stokkel is een ervaren Sales & Marketing Director met 25 jaar ervaring in de ‘Professional Floorcare & Cleaning Equipment’ . Rob is verantwoordelijk voor Verkoop en Marketing binnen ICE, full-service concepten voor retail (i-Synergy) en zorgt samen met het ervaren verkoop-team voor de juiste inzet van ICE schoonmaakmachines in alle branches. Zijn carrière: Floorpul, Kiekens Lucht & Milieutechniek, Koks MVT (Comac), zelfstandig ondernemer met Romac Reinigingsmachines, Marketingmanger Groveko en ICE Benelux.

Connect on LinkedIn

Dick Altena

Product Specialist Rental

Dick is een hygiëne- , reinigings- en onderhoudsspecialist  die in ruim 25 jaar veel kennis en ervaring heeft verzameld in diverse markten.  Hij heeft zowel in service organisaties (o.a. Hectas en ENGIE)  als bij productleveranciers (o.a. Ecolab, Diversey en Boso) gewerkt in diverse marketing en sales functies. Hiermee is hij een uitstekende gesprekspartner en adviseur voor Schoonmaakbedrijven, Retail organisaties  en bedrijven in de Food (service) industrie.

Connect on LinkedIn

Maarten van Moorsel

Sales & Technical support

Maarten is een ervaren en servicegerichte medewerker. Ruim 25 jaar ervaring in verkoop en servicegerichte en coördinerende functies in verkoop, planning en servicesupport . Breed geschoold en veel kennis van alle merken schoonmaakmachines. Maartens carrière begon bij Van der Valk Hotels, zelfstandig ondernemer in Catering, SWA; coördinatie medewerkers , Groveko servicesupport Leiden en ICE servicecoördinator en planner.

Connect on LinkedIn

Stéphane Demullier

Sales responsible & Business development ICE4France

Stéphane Demullier is verantwoordelijk voor het dealernetwerk in Frankrijk. Stéphane heeft een lange staat van dienst in de industrie (28 jaar). Als productspecialist  was Stéphane verantwoordelijk bij Minuteman-Powerboss en daarna als salesmanager dealerbegeleiding bij Nilfisk en Viper. Stéphane kan met al zijn expertise en de onderscheidende producten van Intelligent Cleaning Equipment vorm geven aan de uitbreiding van ICE in Europa.

Connect on LinkedIn

Michel Hogervorst

Account Manager

Michel heeft 18 jaar ervaring in ‘Professional Floorcare’.  Adviseert, demonstreert en zorgt voor de juiste inzet van ICE schoonmaakmachines en proefplaatsingen in alle branches. Zijn carrière: Van Oerle-Nettpro, Romac Reinigingsmachines, Groveko en ICE.

Connect on LinkedIn

Alan van den Berg

Service Engineer

Alan is een gedreven Service Engineer. Zijn uitgangspunt is een tevreden klant. Hij heeft ruim 30 jaar ervaring in de elektronische, mechanische en  hydraulische kant, zelfs in complexe installaties. Behulpzaam en nauwkeurig zijn zijn kernwaarden. Alan werkt vanuit Meppel in het Noorden en het westen van het land. Zijn carrière: Schindler Liften, Skylift, Security Technics & Development en ICE Benelux.

Marcel Hamelink

Service Engineer

Breed geschoolde servicemonteur met 22 jaar technische ervaring, waarvan 14 jaar als monteur voor service en onderhoud van alle merken schoonmaakmachines bij ROMAC. Carriere: Agrovent, Romac, Groveko en ICE.

Marco Petrini

Service Engineer

Marco is een deskundig servicemonteur. Breed geschoold in elektrotechniek en mechanica. Ruim 20 jaar ervaring in ambulante service van elektrische installaties en zware machines zoals aggregaten en schoonmaakmachines. Marco werkt vanuit Gorinchem in het Zuiden van Nederland en Noorden van België.  Zijn carrière begon in Zwitserland, zijn geboorteland bij Elektrotechnische installatiebedrijven, Bosch Diesel en ICE Benelux.