ICE IE410 Tapijtreinigingsmachine

Borstelen, sproeien en droogzuigen in één handeling:  ICE IE410

De ICE IE410 tapijtreiniger is een reinigingsmachine die compleet in alle gemakken is voorzien. Speciaal voor een grondige diepte reiniging van het tapijt is de ICE IE410 tapijtreiniger uw geschikte partner. Vanwege zijn drie-in-één functionaliteit is hij gemaakt om te sprayen, te schrobben en te zuigen. Als aanvulling zorgen de unieke roterende borstels zorgen voor een nog beter reinigingsresultaat. Het intensieve reinigingsvermogen van de ICE IE410 tapijtreiniger verlengt als het ware de levensduur van uw zachte vloer, waardoor u aanzienlijk kunt besparen in de kosten.

De zelfstandige ICE IE410 tapijtreiniger voor optimale reiniging

De gebruiksvriendelijkheid van de ICE IE410 tapijtreiniger tapijtreiniger is zo groot, dat het lijkt alsof hij uit zichzelf te werk gaat. Deze tapijtreiniger is dan ook zeer geliefd onder de professionele schoonmakers. Naast zijn bijna zelfstandige werking, draagt het design bij aan een zo efficiënt mogelijke manier van tapijtreiniging. Zo is het watervolume bijvoorbeeld gemakkelijk in de gaten te houden door het transparante deksel van de vuilwatertank. De achterwielen zijn extra groot gemaakt voor de stabiliteit en wendbaarheid van de ICE IE410 tapijtreiniger. Daarnaast wordt er standaard een aluminium mondstuk bijgeleverd voor het schoonmaken van moeilijk bereikbare plekken, zoals hoeken en trappen.

De belangrijkste eigenschappen van de ICE IE410 tapijtreiniger zijn:

– De speciale drie-in-één functionaliteit die sprayen, schrobben en zuigen alle drie mogelijk maakt.
– De unieke roterende borstels die worden aangedreven door een krachtige borstelmotor, voor een extra grondige reiniging. De sterke zuigmotor zorgt ervoor dat het tapijt snel droogt en dus weer snel beloopbaar is !
– Standaard hulpstukken voor het schoonmaken van moeilijk bereikbare plekken zoals trappen en hoeken.

Wilt u een demonstratie aanvragen van deze machine?  Vraag dat dan hier aan:  demonstratie aanvragen

Kenmerken:

  • Groot inspectiedeksel op de vuilwatertank
  • 3-traps zuigmotor voor optimaal droogzuigen!
  • RVS zuigmond aan de voorzijde van de machine!
  • Grote achterwielen voor transport!
  • Roterende borstelwals!

Standaard accessoires:

  • Hulpstukkenkist
  • Meubeltool RVS voor randen, traptreden en meubelen
  • 7,5 mtr zuig/persslang