ICE iS-1100L veegzuigmachine i-Synergy

Voor middelgrote en grotere oppervlakken in Full-service lease, all-inclusive.

De ICE iS1100L is een zware industriële veegzuigmachine. Maximale veegcapaciteiten en zeer goede ontstoffing! Deze uitvoering is altijd voorzien van 2 zijbezems voor extra werkbreedte of reiniging lansg kanten, pallets en obstakels.

ICE iS1100L veegt grof vuil en fijn stof zonder stuiven!

De ICE iS1100 is een zware industriële veegzuigmachine voor middelgrote en grotere oppervlakken. Maximale capaciteiten zowel bij vegen als ontstoffing! Deze uitvoering is altijd voorzien van 2 grote zijbezems voor extra werkbreedte of reiniging langs kanten, pallets en obstakels.

Sublieme stofbeheersing met de ICE iS1100L.

De ICE iS1100L veegzuigmachine heeft standaard een polyester filter met electrische filterschudder voor optimale stofbeheersing. Het filter heeft een lange standtijd. Deze machine stuift NIET tijdens de werkzaamheden. De ICE iS1100L heeft een chassis met een grote bodemvrijheid waardoor ook makkelijk lage drempels of randen overbrugt worden. De inhoud van de vuilcontainer is 80 ltr en beschikt over 2 kleinere uitneembare bakken met draagbeugel. Deze degelijke machine heeft een grofvuil-flap aan de voorzijde van de borstelkamer van maar liefst 6,5 cm. De flap wordt geopend met een pedaal als er veel volume vuil of grof vuil op de vloer ligt. Deze uitvoering is voorzien van een (afneembaar) bestuurdersbeschermrek.

Werktijd en comfort van de ICE iS1100L.

Deze industriële veegzuigmachine heeft een ingebouwde lader en Lithium-Ion onderhoudsvrij accupakket voor 3,5 uur werktijd.  De accu mag ook na een korte veegbeurt tussentijds gewoon opgeladen worden zonder dat dit ten koste gaat van de levensduur.

De acculader is ingebouwd zodat u makkelijk kunt opladen bij een 230V stopcontact in uw bedrijf. U hoeft niet terug naar de oplader. De stoel van de iS1100L veegmachine is verstelbaar voor uw zitcomfort.

Bedieningspaneel in stuur.

Het display met gebruiksinformatie zoals accu-capaciteit en urenteller zijn, tezamen met de bedieningselementen centraal in het stuur aangebracht. U heeft alles binnen handbereik en in één oogopslag zichtbaar. Veiligheid voor alles. Standaard op deze veegmachine:  werkverlichting aan de voorzijde en 2 zwaailampen op de achterzijde voor maximale veiligheid.

Filter met electrische filterschudder voor optimale stofbeheersing. Grote bodemvrijheid ! Containerinhoud is 80 ltr ! Deze machine wordt alléén geleverd  op basis van Full-service rental! Heeft standaard een grofvuil-flap van maar liefst 6,5cm. Deze uitvoering is voorzien van een bestuurdersbeschermdak (overhead-guard).

Data via Customer Portal

De ICE iS1100L veegzuigmachine beschikt over het ‘i-Synergy’ systeem dat relevante informatie uit de schoonmaakmachine leest én real-time te volgen is via de handige App of het i-Synergy webportal. Denk aan informatie zoals de werkduur, welke gebruiker, oplaadtijden, hoeveel vloeroppervlak er is gereinigd en last but not least:  functioneren alle belangrijke elektrische componenten goed?  Op deze manier heeft de eindgebruiker altijd up-to-date kennis over het functioneren van de ICE schrobzuigmachine op de werkvloer.Pro-actieve service maakt onderdeel uit van onze Full-service RENTAL concepten. Gratis!

De ICE iS1100 L i-Synergy is geschikt voor het vegen/zuigen van grotere oppervlakken in:

 • Industrie
 • Groensector land- en tuinbouw
 • Productiebedrijven
 • Parkeergarages
 • Scholen
 • Logistiek
 • Warehousing
 • Stoffige ruimtes overal

ICE i-Synergy is all-inclusive!

De iS1100L wordt alleen geleverd op basis van Full-service lease: voor een vaste prijs per maand inclusief servicebezoeken, onderdelen en tussentijdse storingen. Er zijn dus geen extra kosten meer! U heeft alleen de voordelen van het gebruik, net zoals bij een lease-auto. Zie ook de onderstaande video:

U kunt deze professionele veegzuigmachine inzetten vanaf 3 tot 60 maanden.

Demonstratie van de ICE IS1100 L aanvragen?

Wij begrijpen dat een investering als een schoonmaakmachine altijd goed overwogen moet worden. Een veegmachine toont zijn resultaten altijd het best op uw vloer. Daagt u ons uit? Wij stellen u niet teleur. Vraag vandaag nog een demonstratie aan van de ICE IS1100L veegzuigmachine.

Kenmerken:

 • Inclusief Lithium-Ion batterij en ingebouwde lader
 • Veegbreedte 110cm inclusief 2 zijbezems
 • Vuilvergaarbak : 80 liter
 • Filteroppervlak: 3,6 m2
 • Capaciteit: 7.000 m2 / uur
 • Werkduur: tot 3,5 uur
 • Draaicirkel: 132 cm
 • Maximum helling: 20%

Standaard accessoires:

 • Standaard overheadguard (bestuurdersbeschermrek)