Nieuwe schoonmaakmachines voor Brandweer Zwolle

Een populair setje machines, deze ICE iS1100B veegzuigmachine en een ICE RS24L schrobzuigmachine! Ook de regionale Brandweer Zwolle koos voor deze machines en nam ze in gebruik voor zowel de ‘droge’ als ‘natte’ reiniging van de kazernevloer. Als de Brandweer!!

Veilig en efficiënt

“Omdat het van belang is om altijd een schone en veilige vloer te hebben”. Dat is de voornaamste reden voor deze inzet van de veeg- en schrobzuigmachines van ICE. Een glibberige vieze vloer is natuurlijk een groot risico als de bemanning snel naar de voertuigen moeten bewegen. Als de brand geblust is en de brandweervoertuigen weer binnen komen zijn ze vaak vies en nat. Het is natuurlijk van belang dat vuil snel wordt verwijdert en kazernevloer schoon én droog blijft!

Vegen en schrobben

Met de ICE  iS1100B veegzuigmachine worden droge stoffen en grof vuil opgeveegd. Het afzuigsysteem en filterpakket zorgen voor een stuifvrije arbeidsgang en een brandschone vloer. De vuilcontainer kan wel 80 ltr vuil en stof verwerken. Met de ICE Rs24L schrobzuigmachine kan vervolgens de natte reiniging plaatsvinden. Deze micro-rider met een schrobbreedte van 60cm en een tankinhoud van 60ltr kan de vloer efficiënt en binnen een korte tijd geschrobd én drooggezogen worden.

Deze inzet kwam tot stand met onze partner Groveko

Wij wensen Brandweer Zwolle veel schone m2’s met de nieuwe ICE machines!.

Wilt u ook een advies of demonstratie voor een brandschone vloer? Vraag informatie aan via onderstaand formulier.

Mail ons