Maassilo kiest voor ICE i-Synergy

Het populaire eventcenter Maassilo (Now and Wow) in Rotterdam (her)opende haar deuren op 25 september voor het publiek. Natuurlijk wel onder de huidige voorwaarden! Bij een opening hoort ook een schoon en fris gebouw. Sinds 22 september worden alle vloeren van dit imposante 100 jaar oude gebouw gereinigd met een ICE RS32L schrobzuigmachine! Maassilo opent met schone vloeren!

“Slimme ” schrobzuigmachine met geavanceerde technologie

De ICE RS32L  opzit-schrobzuigmachine is voorzien van slimme technologie. Alle belangrijke data van de elektrische onderdelen wordt geregistreerd en gecontroleerd. Denk bijvoorbeeld aan de status van de lithium-ion batterij, de werking van de borstelmotoren en de zuigmotor, maar ook gebruiksinformatie zoals de werkduur, gebruikers, de oplaadtijd, hoeveel is er gereinigd en het juist functioneren alle belangrijke componenten van deze machine. Ook de locatie van de machine (GPS en Wifi) kan worden afgelezen. Deze informatie kan via ICE server worden gedeeld met het facilitaire team om schoonmaakprestaties te optimaliseren. De RS32L kan industrieel ingezet worden op zware toepassingen!

Flexibel huren van schoonmaakmachines

Door de inzet deze ICE RS32L schrobzuigmachine is de Maassilo verzekerd van continuïteit want onderhoud en service is all-inclusive! verwerkte onderdelen worden niet berekend. Zelfs de zuigrubbers, slangen en borstels en andere slijtage delen zijn inbegrepen. Dit betekent veel minder operationele zorgen door proactieve service en monitoring van de conditie van de machine op afstand. De komende 4 jaar zorgt deze sterke schrobzuigmachine voor schone vloeren na elk event!

Ook een schone vloer?