Voor de Faculteit Diergeneeskunde van de Universiteit Utrecht heeft Asito Zorg een vloot van tien intelligente vloerreinigingsmachines van ICE Cobotics in gebruik genomen.

Head of Sales bij ICE Cobotics Roger Giesen is trots op de aflevering. “Met deze vloerreinigingsmachines heeft het vloerenteam van Asito Zorg de tools in handen om elke dag opnieuw een hygiënisch schone omgeving te creëren op een locatie waar dat van groot belang is.”

Niet over één nacht ijs

Aan de keuze voor ICE Cobotics ging volgens Asito objectleider Abdel Zantar een uitgebreide vergelijking vooraf. “We hebben onze keuze gebaseerd op een uitgebreide test. In vergelijking met andere merken kwamen de machine van ICE als beste uit de bus. Ook onze eerder opgedane ervaring met de ICE iS1100L veegmachine heeft laten zien dat de machines van ICE Cobotics sterk zijn in duurzaamheid, performance en kwaliteit.”

Totale ontzorging

ICE Cobotics gaat met het onderhoudscontract voor service en onderhoud én het inzicht in schoonmaakperformance door het i-Synergy platform voor totale ontzorging. Giesen besluit: “De slimme machines en het gebruik van Lithium-ion accu’s zorgen voor een betrouwbare performance. Graag wil ik namens ICE Cobotics, Asito Zorg danken voor de prachtige opdracht en de vruchtbare samenwerking.”

Compleet vlootbeheer, ook digitaal

Voor facilitaire dienstverleners is het een groot voordeel om het volledige vlootbeheer onder te brengen bij één provider; het is de combinatie van een zorgeloze full-service inzet voor een vaste prijs per maand i.c.m. de gebruikersdata en prestaties van de machines die inzichten geeft. De flexibiliteit van het i-Synergy concept is nog een extra aantrekkelijk voordeel; bij beëindiging, verlenging of wijzigingen in behoefte beweegt ICE makkelijk mee. Zo staan er nooit machines onnodig stil.

ICE Cobotics | Data on hand

Wilt u uw huidige vloot van schoonmaakmachines ook vervangen voor een ‘slimme’ vloot ? Praat eens met één van onze adviseurs en vul onderstaand contactformulier in:

Mail ons