10 Mei 2022, Interclean show Amsterdam

ICE lanceert Cobi 18, een compacte en autonome schrobzuigmachine die verkrijgbaar is middels een full-service abonnement. Ontworpen door schoonmaakprofessionals voor schoonmaakprofessionals!

ICE Cobotics heeft bij de start van de Interclean in Amsterdam, de lancering aangekondigd van Cobi 18, een compacte autonome schrobzuigmachine die beschikbaar is via een all-inclusive abonnement. 

Cobi 18 is ontworpen door reinigingsprofessionals, heeft een zeer krachtige schrobfunctie en is eenvoudig in het gebruik. De gebruikersinterface is duidelijk en eenvoudig. En met de “leer en herhaal”-functie kunnen gebruikers een route eenmalig oefenen en deze met één druk op de knop telkens herhalen. Behalve dat Cobi 18 gemakkelijk is in het gebruik, is het all-inclusive abonnementsprogramma betaalbaar met een startbedrag van nog geen €20 per dag.

Cobi 18 door formaat inzetbaar op veel locaties

Simon Chen, CEO van ICE Cobotics zegt: “Cobi 18 is de eerste autonome schrobzuigmachine die breed kan worden ingezet voor commercieel gebruik. Met zijn compacte formaat is hij geschikt voor elke locatie, en de intuïtieve interface is geschikt voor gebruikers van alle niveaus. Tel daar ons betaalbare abonnement bij op en automatisering bij ICE Cobotics is nu binnen handbereik.”

Cobi 18: EEN SLIMMERE OPLOSSING

Cobi 18 is speciaal ontworpen als uitblinker in het schrobben van alle typen harde vloeren. Zijn belangrijkste kenmerken zijn:

  • “Eén keer opladen en vullen” voor 90 tot 120 minuten schrobben
  • Zeer krachtige schrobfunctie
  • Compact en wendbaar, geoptimaliseerd voor het reinigen van krappe ruimtes en langs de randen van ruimtes
  • Zuigmond en een droogmop als optionele accessoires om droge vloeren te waarborgen
  • Minimaal dagelijks onderhoud dankzij een dubbele tank die gemakkelijk kan worden geleegd, gereinigd en gevuld
  • Zijborstels en een vuil-tray om licht afval te helpen verzamelen

Verder kan Cobi 18, dankzij zijn eenvoudige gebruikersinterface, tussentijdse laadmogelijkheden en opgeslagen routekaarten, eenvoudig worden geprogrammeerd. De machine kan met slechts één druk op een knop meerdere keren per dag worden ingezet voor een betrouwbare en consistente reiniging. Terwijl Cobi 18 de vloeren reinigt, kunnen professionele schoonmakers hun tijd besteden aan andere belangrijke taken, die anders mogelijk worden overgeslagen door tijdsdruk en een verhoogde werklast.

Eenvoudige en betrouwbare automatisering

De geavanceerde kunstmatige intelligentie van Cobi 18 integreert gegevens van verschillende sensoren om een duidelijk beeld van de omgeving te krijgen en veilig om obstakels heen te navigeren, ook in uitdagende omgevingen met spiegels, liften of fel zonlicht.

Cobi 18 is gemakkelijk te starten en te bedienen. De bedrijfsmodi zijn:

· Leren en herhalen (Teach and Repeat) – Leer Cobi 18 eenmalig een route en vervolgens kan hij deze zelfstandig uitvoeren

· Invulmodus (Fill-in Mode) – Baken de omtrek van een gebied af en Cobi 18 vult automatisch de binnenkant in

· Opeenvolgende routes (Route Sequence) – Laat Cobi 18 twee voorgeprogrammeerde routes achter elkaar uitvoeren

· Uitgestelde start (Delayed Start) – Laat Cobi 18 zijn route op een vooraf ingestelde tijd beginnen

Verder kan Cobi 18, dankzij zijn eenvoudige gebruikersinterface, tussentijdse laadmogelijkheden en opgeslagen routekaarten, eenvoudig worden geprogrammeerd. De machine kan met slechts één druk op een knop meerdere keren per dag worden ingezet voor een betrouwbare en consistente reiniging. Terwijl Cobi 18 de vloeren reinigt, kunnen professionele schoonmakers hun tijd besteden aan andere belangrijke taken, die anders mogelijk worden overgeslagen door tijdsdruk en een verhoogde werklast.

Vereenvoudigd schoonmaakbeheer: inzicht in real-time gegevens

De i-SYNERGY-vlootbeheersoftware van ICE Cobotics maakt het makkelijk voor managers en eindgebruikers om de schoonmaakprestaties te beheren, te monitoren en inzicht te krijgen in real-time gegevens.

Managers die i-SYNERGY’s Clean Score methode gebruiken, kunnen op afstand op iedere locatie die zij beheren controleren in welk stadium de schoonmaakactiviteiten zich bevinden Dat bespaart hen tijd en energie. Clean Score is eenvoudig in het gebruik en biedt managers een simpel kleurcoderingssysteem waarmee zij meteen kunnen zien welke locaties voor die dag op schema liggen en welke locaties mogelijk extra ondersteuning nodig hebben. Anders gezegd: iedere beheerde locatie krijgt een score op basis van de schoonmaakactiviteiten die die dag zijn uitgevoerd.

Voor managers is dit een flink voordeel omdat zij toegang hebben tot real-time gegevens, de voortgang kunnen toetsen aan de hand van de doelen die zij hebben gesteld, en een samenvattend rapport kunnen bekijken op basis van de gestelde doelen.

Een zorgeloos, all-inclusive abonnement

Het abonnementsprogramma van ICE Cobotics maakt het bedrijven makkelijker dan ooit om automatisering door te voeren: vanaf minder dan €20 per dag met een 3-jarig contract. Het abonnement omvat naast Cobi 18 toegang tot i-Synergy-vlootbeheersoftware, reparaties en vervangende onderdelen indien nodig, klantenondersteuning, en essentiële verbruiksmiddelen (d.w.z. borstels, zuigmonden).

Met het unieke abonnementsmodel van ICE Cobotics ondersteunen wij onze bedrijfstak door vaste-kostenberekeningen zonder verrassingen. Ook ondersteunt het een adaptief vloot- en activabeheer van onze kant, zodat er geen kapitaalgoederen op non-actief in kelders staan. Bovendien waarborgen wij via dit model een maximale opbrengst en geoptimaliseerde projectspecifieke apparatuur die op elk moment aan de klantbehoeften kan worden aangepast.

ICE Cobotics streeft ernaar een echte schoonmaakpartner te zijn en zijn klanten in elke fase van het schoonmaakautomatiseringstraject terzijde te staan.

Ga aan de slag met autonome apparatuur en begin met de innovatieve en eenvoudig te implementeren cobot, Cobi 18 van ICE Cobotics.

Zie ook onze Cobi 18 video op de global website van ICE: COBI 18 introductie

Wilt u méér informatie of demonstratie van Cobi 18? Vul onderstaande formulier in en wij nemen snel contact met u op!

Vertel ons meer over Cobi 18, neem contact met ons op: