Er is plek in het leukste serviceteam van Nederland!

Word jij onze nieuwe collega Field Service Engineer Noordoost Nederland?

ICE Cobotics groeit! Daarom zoeken wij op korte termijn een Field Service Engineer die ons serviceteam komt versterken. Heb jij een goed technisch inzicht en wil jij jouw kennis intern verder ontwikkelen met hightech producten zoals Cobots met AI technologie, navigatie en connectiviteit én ben je woonachtig in de regio Noordoost Nederland? Lees dan verder, want we hebben een mooie job voor je!

Wat maakt ons uniek?

De transformatie van de schoonmaakindustrie mogelijk maken. Dat is waar we voor staan!
ICE Benelux BV is onderdeel van de ICE Group, een wereldwijde producent van slimme schoonmaakcobots en -machines. Met onze innovatieve technologieën zijn wij een voorloper in de industrie. Onze ambitie is groot! We willen de schoonmaakindustrie helpen in de transformatie naar betere en efficiëntere schoonmaak én een gezond en beter welzijn voor schoonmaakprofessionals. Dit maken we waar door de levering van onze data-gestuurde schoonmaakmachines en -cobots via een unieke full-service abonnementsvorm. Hierdoor spelen we een grote rol bij de automatisering van vloerreiniging.

Gestart in 2016, ICE Benelux is de eerste Europese vestiging van de ICE Group. Inmiddels gevestigd in het EMEA hoofdkantoor in Nederland en het EMEA team is verspreid over West-Europa.

We care!

Tot slot:  wij geven om onze werknemers en dat is voelbaar. Zo bieden wij iedereen dagelijks op kantoor een super lunch, persoonlijke opleidingsmogelijkheden en zelfs Happiness Sessies als je hier interesse in hebt! We doen graag alles wat we kunnen om het werkgeluk van onze medewerkers zo optimaal mogelijk te houden!

 

Een Wereld waarin Mensen en Robots Samenwerken

ICE Cobi 18 – ICE Cobotics Benelux

Recent is ons nieuwste autonome product in de markt gelanceerd, de Cobi 18. De autonome schrobzuigmachine voor Retail, Hospitality, Facility Management en de Zorg. Geweldige uitdagende mogelijkheden met nieuwe state-of-the-art AI technologie.  Ben jij die persoon die in staat is om te zorgen voor een effectieve en efficiënte service-ervaring bij onze klanten? Vanuit onze Serviceafdeling kun jij hier een grote bijdrage aan leveren! Ben jij een aanpakker die niet aarzelt om zijn mouwen op te stropen, onze producten en diensten goed te leren kennen en onze klanten te helpen met de beste service? Als jij dan ook nog degene bent die begrijpt dat service ná verkoop minstens zo belangrijk is? Dan zou deze positie jou weleens op het lijf geschreven kunnen zijn! We komen graag met je in contact om vrijblijvend te onderzoeken of we een match kunnen zijn.

Over de functie

Als Field Service Engineer zijn dit jouw belangrijkste taken:

 • Je bezoekt onze klanten/partners in jouw rayon om hun Cobots en schoonmaakmachines optimaal te onderhouden en storingen snel en adequaat op te lossen;
 • Je geeft, indien nodig, telefonische technische ondersteuning aan onze servicepartners of onze dealers;
 • Je geeft technische ondersteuning bij PoC’s (test) van Cobots in samenwerking met de Head of Sales Benelux;
 • Je maakt machines gereed voor demonstratie en aflevering;
 • Je geeft uitleg aan de eindgebruikers over het juiste gebruik en onderhoud van hun Cobots en schoonmaakmachines;
 • Je bent eindverantwoordelijk voor jouw eigen onderdelenvoorraad in overleg met planning;

Deze positie rapporteert aan de Senior Service Engineer Benelux en is onderdeel van een compact serviceteam dat nauw samenwerkt met de rest van de organisatie. Korte lijnen dus! Samen maken we jouw acties tot een succes.

Wat jij goed kunt gebruiken in deze functie

 • Je hebt “common sense” en bij voorkeur een opleiding (LBO/MBO) in techniek.
 • Je kunt goed mondeling en schriftelijk communiceren, zowel in het Nederlands als in het Engels;
 • Goede kennis van elektronica en het lezen van elektrische/onderdelen tekeningen;
 • Wonend in de regio Lelystad, Apeldoorn, Deventer, Almelo;
 • Je hebt een goede beheersing van de Engelse taal, daar de voertaal binnen onze groep Engels is.

Wat bieden we jou?

ICE Benelux biedt een uitdagende omgeving binnen een informele, gezellige, no-nonsens werksfeer. Interne en externe opleidingen, een eerlijke en goede beloning (gebaseerd op vaste vergoeding en niet op commissiebasis) is het uitgangspunt.

Salarisrange afhankelijk van leeftijd en ervaring: 2.5K – 4K mogelijk.

Daarnaast bieden wij een volledig door ICE betaalde pensioenregeling en 25 vrije dagen op jaarbasis. Tot slot zullen ook een comfortabele en volledig ingerichte service bus, laptop en telefoon aan je ter beschikking worden gesteld.

Wanneer wil je beginnen?

Wij kunnen niet wachten! Jij? Je kunt meteen bij ons terecht !

Interesse?

Heb je interesse en wil je: een dagje meelopen of vrijblijvend kennismaken met ons team en onze producten? Of wil je méér informatie over deze functie?

Bel dan met Rob Stokkel – Managing Director via 023 – 20 410 20 of stuur een mail naar rob.stokkel@icecobotics.com

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *