Wat is Cobi 18 voor Cobot?

Een Cobi 18 schrobzuig cobot is een geavanceerde schoonmaakrobot (schrob robot) die specifiek is ontworpen voor het reinigen van alle waterbestendige vloeren. Deze cobot maakt gebruik van geavanceerde technologieën zoals Lidar, Camera’s, sensoren, 3D-mapping en AI machine learning om autonoom vloeren te kunnen reinigen.

Cobi 18 werkt samen met u personeel en verlicht de werkzaamheden

Vijf belangrijke voordelen van de Cobi 18 schrobzuig cobot zijn:

1. Efficiëntie

Efficiëntie: De robot kan in korte tijd grote oppervlakken schoonmaken, terwijl hij zelfstandig en nauwkeurig navigeert in de omgeving.

2. Tijdsbesparing

Tijdsbesparing: Door het gebruik van de Cobi 18 kan er tijd worden bespaard ten     opzichte  van handmatige schoonmaakmethoden, wat kan leiden tot hogere productiviteit en lagere arbeidskosten. De tijd die vrijgemaakt wordt kan benut worden voor andere belangrijke taken of prioriteiten.

3. Consistentie

Consistentie: De cobot levert consistent hoge kwaliteit schoonmaakresultaten, ongeacht de taak of de omgeving.

4. Veiligheid

Veiligheid: De Cobi 18 kan de gezondheid en veiligheid van werknemers bevorderen door hen te verlossen van de fysieke belasting van het handmatig of machinaal reinigen  van vloeren.

5. Milieuvriendelijkheid

Milieuvriendelijkheid: Het gebruik van de Cobi 18 kan leiden tot het besparen van water en schoonmaakmiddelen, waardoor er minder afval en vervuiling ontstaat.

Samenvattend...

de Cobi 18 schrobrobot kan de efficiëntie, productiviteit en kwaliteit van  het schoonmaakproces verbeteren, terwijl het tegelijkertijd de veiligheid van werknemers bevordert en de impact op het milieu vermindert!

Het ‘leren’ van een schoonmaakroute aan Cobi, is dat moeilijk?

In dit Blog laten wij u zien hoe u Cobi 18 een schoonmaakroute (taak) kunt leren. U heeft daarvoor geen ingewikkelde handleiding of laptop nodig! In deze video leggen we uit welke stappen u doorloopt om Cobi in te leren; u heeft daarvoor een HLC (Home Location Code) nodig welke u op kniehoogte aan de wand plakt. Houdt er rekening mee dat dit een ruimte is waar u Cobi voor kunt zetten zodat deze HLC met QR-code leesbaar is met de camera. Bekijk de video hieronder en zie hoe eenvoudig het is!

U kunt kiezen tussen Custom Route of Auto-Fill route:

Afhankelijk van de complexiteit van de ruimte en vulling kiest u voor een Custom Route of Auto-Fill Route. Als er veel obstakels in deze ruimte staan kunt u ervoor kiezen een Custom Route te creëren; Cobi kopieert exact de weg die u leert en zal daar niet van afwijken.

Als u een grotere open ruimte heeft kiest u voor Auto-Fill Route. U trekt een denkbeeldige grens aan de buitenkanten van deze ruimte, langs de muren als het ware. Cobi reinigt nu alles binnen deze gemarkeerde grens en verbetert zijn prestaties bij elke rond die hij maakt. De AI maakt Cobi slimmer en sneller naarmate de ruimte beter leert kennen. Uiteraard ontwijkt Cobi altijd obstakels, welke route u ook leert!

Custom Route

Met de “Custom Route” modus kunnen gebruikers de route één keer aanleren en Cobi 18 zal de route daarna elke keer met een druk op de knop navigeren

Auto-Fill

Met de “Auto-Fill” modus kunt u een omtrek aangeven, waarna de Cobi 18 automatisch de binnenkant schrobt. Met Cobi 18 krijgt u meer gedaan in minder tijd.

Multiple Route

“Multiple Route” modus stelt gebruikers in staat om meerdere routes achter elkaar te rijden zonder dat Cobi opnieuw opgestart hoeft te worden tussen de routes door.

De Kracht van Eenvoud

Programmeren, mappen en navigeren

Met geavanceerde AI en een intiütieve gebruikersinterface is Cobi 18 ongelooflijk eenvoudig te gebruiken. Leer Cobi 18 eenmaal een route aan, en voer hem daarna oneindig veel uit met één druk op de knop. Schrobben, vegen, zuigen en moppen: in 1 handeling!

Veiligheid & Navigatie

Een combinatie van sensoren detecteert objecten in het pad van de Cobi schrob robot. Hij kan door nauwe gangpaden en complexe omgevingen in de echte wereld navigeren, inclusief rond spiegels en door zonlicht. Cobi ziet in 3D en is daarmee uiterst veilig in de uitvoer van routes, rekening houdend met een adaptieve omgeving en bewegende objecten. Cobi is 100% GDPR compliant.

Cobi 18 zelf ervaren?

Een demonstratie geeft een goed beeld van de mogelijkheden van Cobi 18, tijdens de demonstratie komen alle belangrijke elementen voorbij: de techniek, het leren en uitvoeren van routes, preventief onderhoud en veiligheid. Een demonstratie heeft géén voorbereidingstijd nodig, u reserveert slechts 1 tot 1,5 uur tijd voor de Cobot-specialist!

In overleg kunnen wij ook een proefplaatsing van één week aanbieden. Deze begeleiden wij intensief en na een week evalueren wij samen de gebruikerservaringen, de ROI op tijdswinst, kostenbesparingen e.d., de resultaten van reiniging, de geleerde routes en uitvoer daarvan en uiteraard, of daarmee een Cobi 18 abonnement gewenst is.

Vraag hier een DEMO of proefplaatsing aan:    I agree to receiving updates about ICE Cobotics products and services

    I confirm I have read and accept the Privacy Notice*

    You can find our Privacy Notice here.