Word jij onze nieuwe collega Cobotic Support Specialist?

ICE Cobotics groeit! ICE Cobotics groeit! Daarom zoeken wij op korte termijn een Cobotic Support Specialist die ons salesteam komt versterken. Heb jij een goed technisch inzicht en een servicegerichte instelling? Voor deze posities zoeken we een specialist in de regio Amsterdam, Den Haag, Utrecht. Lees snel verder, want we hebben een superleuke job voor je! 

schrobrobot schrobzuigrobot schrobzuig robot schrob robot

Wat maakt ons uniek?

De transformatie van de schoonmaakindustrie mogelijk maken. Dat is waar we voor staan!
ICE Benelux BV is onderdeel van de ICE Group, een wereldwijde producent van slimme schoonmaakcobots en -machines. Met onze innovatieve technologieën zijn wij een voorloper in de industrie. Onze ambitie is groot! We willen de schoonmaakindustrie helpen in de transformatie naar betere en efficiëntere schoonmaak én een gezond en beter welzijn voor schoonmaakprofessionals. Dit maken we waar door de levering van onze data-gestuurde schoonmaakmachines en -cobots via een unieke full-service abonnementsvorm. Hierdoor spelen we een grote rol bij de automatisering van vloerreiniging.

Gestart in 2016, ICE Benelux is de eerste Europese vestiging van de ICE Group. Inmiddels gevestigd in het EMEA hoofdkantoor in Nederland en het EMEA team is verspreid over West-Europa.

We care!

Tot slot:  wij geven om onze werknemers en dat is voelbaar. Zo bieden wij iedereen dagelijks op kantoor een super lunch, persoonlijke opleidingsmogelijkheden en zelfs Happiness Sessies als je hier interesse in hebt! We doen graag alles wat we kunnen om het werkgeluk van onze medewerkers zo optimaal mogelijk te houden!

Een Wereld waarin Mensen en Robots Samenwerken

Recent is ons nieuwste autonome product in de markt gelanceerd, de Cobi 18. De autonome schrobzuigmachine voor Retail, Hospitality, Facility Management en de Zorg. Geweldige uitdagende mogelijkheden met nieuwe state-of-the-art AI technologie.  Ben jij die persoon die in staat is om onze klanten te begeleiden in de transitie van traditionele vloerreiniging naar geautomatiseerde schoonmaak met Cobots? Parallel aan onze gedreven adviseurs van het Salesteam kun jij hier een grote bijdrage aan leveren! Ben jij een aanpakker die niet aarzelt om zijn mouwen op te stropen, onze producten en diensten goed te leren kennen en onze klanten te helpen met de beste kennis? Als jij dan ook nog degene bent die begrijpt dat dit de begeleiding en service ná verkoop minstens zo belangrijk is? Dan zou deze positie jou weleens op het lijf geschreven kunnen zijn! We komen graag met je in contact om vrijblijvend te onderzoeken of we een match kunnen zijn.

Over de functie

Als Cobotic Support Specialist ben je het eerste aanspreekpunt voor al onze nieuwe en bestaande klanten. Jouw belangrijkste taken zijn:

 • Je support de transitie van onze klanten naar Ai-gedreven schoonmaakoplossingen als onze Cobi 18.
 • Je bent in staat om belanghebbenden op alle niveaus, intern en extern, te bewerken zodat er relaties voor de langere termijn opgebouwd worden en de kans om de klant de beste machine te adviseren en een opdracht te realiseren zo groot mogelijk is.
 • Het demonstreren en uitrollen van onze concepten en machines
 • Je bent op de hoogte van wat er in de markt speelt en welke behoeftes er zijn
 • Het begeleiden en evalueren van PoC’s /testen van onze Cobots in samenwerking met de Head of Sales Benelux.
 • Begeleiding van en na de opstart/installatie van onze Cobots

Deze positie rapporteert aan de Head of Sales Benelux en is onderdeel van een compact sales team dat nauw samenwerkt met de rest van de organisatie. Samen maken we jouw acties tot een succes. Motto van ons sales team: Slimmer werken voor een beter resultaat .

Wat jij goed kunt gebruiken in deze functie

 • Je hebt affiniteit met schoonmaak en Facilitair beheer
 • Je kunt je weg goed vinden in een constant veranderende omgeving
 • Je beschikt over MBO werk-denk niveau, bij voorkeur in commercie en/of techniek
 • Common sense !
 • Je hebt een goede beheersing van de Engelse taal, daar de voertaal binnen onze groep Engels is

Cobi 18 schrobrobot schrob robot schrobrobot schrobdweilrobot

Wat bieden we jou

 • Een salaris tussen de 2.800,- euro en de 4.000,- euro bruto o.b.v. een fulltime dienstverband;
 • Een uitdagende omgeving;
 • Een informele, gezellige, no-nonsens werksfeer;
 • Interne en externe opleidingen;
 • Een volledig door ICE betaalde pensioenregeling
 • 25 vrije dagen op jaarbasis;

Tot slot zullen ook een comfortabele en volledig ingerichte bedrijfsauto/bus, laptop en telefoon aan je ter beschikking worden gesteld.

Wanneer wil je beginnen?

Wij kunnen niet wachten! Jij? Je kunt meteen bij ons terecht !

Interesse?

Heb je interesse en wil je: een dagje meelopen of vrijblijvend kennismaken met ons team en onze producten? Of wil je méér informatie over deze functie? Bel dan met  Rob Stokkel – via 023 – 20 410 20 of stuur een mail naar rob.stokkel@icecobotics.com