Schoon, veilig en full-service parkeren voor Schiphol

Bij Airport Indoor Parking draait alles om ontzorging, comfort en gemak. Hoe makkelijk wil je het hebben? De hoogste graad van veilig parkeren voor Schiphol, waaronder transfer naar de terminal, vooraf inchecken en een volledige 4-D autoscan bij aankomst behoren tot de standaard. Extra services zoals was- en poetsservice, bagage sealen en koffie-to-go zijn ook beschikbaar. En dat alles in een moderne parking waar een complete vloot van ICE machines de 11.000 m2 aan vloeren schoon houd. Aan het woord is Dominic Balk, manager van deze fonkelnieuwe en hypermoderne parking.

Overdekt parkeren op een paar minuten van Schiphol

Airport Indoor Parking begrijpt dat je geen zorgen wilt hebben als je op reis gaat. Daarom staan de auto’s altijd veilig en droog geparkeerd in haar hypermoderne parking. Airport Indoor Parking zorgt 24/7 voor een snelle en comfortabele ontvangst. Een comfortabele lounge met Starbucks coffe-on-the go voor als er enige tijd vertraging is. Als de bagage overgedragen is aan het team  stap je in één van onze shuttlebussen en de vakantie of zakenreis kan beginnen! Schiphol Indoor Parking heeft 8 EV-oplaadpunten zodat u weer volledig opgeladen onderweg kunt.

Schoon én veilig parkeren

“Bij binnenkomst worden auto’s voor parkeren volledig gescand door geavanceerde videoapparatuur. Zo legt Schiphol Indoor Parking de staat van de te parkeren auto vast. Zo weten beide partijen dat men de auto aantreft zoals achtergelaten!

De extra carwash-service is binnenkort ook een extra dienst die afgesproken kan worden, hoe fijn is het om bij terugkomst in een blinkende auto te stappen!” vertelt Dominic.

Een schone faciliteit is het visitekaartje

“Schiphol Indoor Parking legt de lat hoog voor wat betreft de totaalbeleving. 11.000 m2 aan parkeerplaatsen dient schoongehouden te worden en dat vraagt om een gedegen aanpak en dito machinepark voor de vloerreiniging!”  Voor het opnemen van stof, zand, blad en grotere stukken los vuil is gekozen voor de ICE iS1100B veegzuigmachine, deze kan maar liefst 15.000 m2 reinigen met een vol batterijpakket.  Daarna kan de ICE RS32B schrobzuigmachine.  Deze grote opzit-schrobzuigmachine is gekozen voor het nat reinigen van de grotere oppervlakken, de vloer blijft schoon en droog achter omdat de machine direct het vuile water weer opneemt. Voor alle kleine ruimtes en daar waar de RS32B niet kan komen is er een ICE i18B schrobzuigmachine ingezet. Voor Dominic Balk, verantwoordelijk voor de gehele exploitatie van dit high-end en Full-service Indoor parking, is het belangrijk dat de vloeren schoon blijven, het is tenslotte het grootste zichtbare oppervlak van de faciliteit.

Méér weten over zorgeloos parkeren met de hoogst haalbare vorm van comfort en gemak? Kijk en reserveer via de website: https://www.airportindoorparking.nl

Ook een schone en veilige vloer ervaren? Vul dan onderstaand contactformulier in!

Mail ons