ICE i20NBT-OB Orbital schrobzuigmachine

Excentrisch schrobben met de ICE i20NBT Orbital.

Deze ICE i20NBT-OB Orbital schrobzuigmachine is de nieuwste ontwikkeling. Deze schrobzuigmachine is niet voorzien van een traditionele schrobborstel maar met een plaat welke een orbitale beweging maakt. De zogenaamde Excentr methode.

Wat is dat? Excentrisch reinigen?

Deze i20NBT-ORBITAL met excentrische pad of borstel maakt door de multi-beweging (horizontaal) in hoge snelheid anders schoon dan de traditionele schrobdecks. Deze orbital variant is derhalve een echte probleemoplosser voor vloeren met véél aangekoekt vuil en of opgebouwde waslagen. Vaak ook zonder toevoeging van chemie. Er zijn veel verschillende pads, schuurgazen en borstelmatten beschikbaar voor de ICE i20NBT ORBITAL. Lees hier meer over de excentrische schrobmethode.

ICE i20NBT-OB Orbital schrobzuigmachine reinigt diep

Excentrisch reinigen maakt het verschil tussen gewoon reinigen en intensief reinigen. Het vierkante schrobdeck komt ook in hoeken waar ronde borstels niet komen of een “half maantje”  achterlaten.  Deze centrische schrobzuigmachine is ideaal voor het reinigen van verschillende soorten vloeroppervlakken waar dikke vuilopbouw is. Als extra heeft de ICE i20NBT-ORBITAL een zeer groot werkvermogen van 2.800 m2 per uur, waardoor hij uitermate geschikt is voor grotere oppervlaktes. Net als de i20NBT, heeft de I20NBT-ORBITAL schrobzuigmachine een ruime tankinhoud van 60L voor een langdurig en optimaal resultaat. Deze ergonomische ICE i20NBT-ORBITAL schrobzuigmachine met eenvoudig bedieningspaneel maakt schoonmaken makkelijker. Voor de grotere oppervlakken is er ook de  RS28-OB opzitschrobzuigmachine met excentrisch schrobdek.

Demonstratie van de ICE i20NBT-OB Orbital schrobzuigmachine?

Voor deze bijzondere machine geldt:  de specifieke toepassing van deze machine is altijd het probleem-oplossend vermogen! Sluiers van opgebouwd vuil, opbouw van waslagen (randvergoring), grote oppervlakken strippen; een demonstratie maakt het verschil!

Wilt u ook een “demo on the spot?” Vraag dan hieronder aan:

Kenmerken van de ICE i20NBT Orbital schrobzuigmachine:

  • Orbitale reiniging met de rechthoekige pads of borstel
  • Gebruiksvriendelijk bedieningspaneel
  • Aluminium schrobdeck 50cm
  • Geen gereedschap nodig voor het vervangen van rubbers
  • Vertraagde uitschakeling op de zuigmotor, zuigt de slang helemaal leeg!
  • Noodstop!
  • Borsteldruk van 60kg

Standaard accessoires:

  • Padhouder 20″ Orbital
  • Ingebouwde lader 24V/13A
  • Accupakket 24V/110Ah/5h onderhoudsvrij (AGM)