twister-pad-ice-schrobmachine

Twister brengt glans op uw vloer

twister-pad-ice-schrobmachineWat maakt Twister pads zo revolutionair? Waarom is er steeds meer aandacht voor deze bijzondere vloerpads? In dit blog gaan we wat dieper in over de eigenschappen van deze pads en de voordelen van het gebruik in combinatie met de ICE schrobzuigmachines of éénschijfsmachines.

 

 

Welke factoren dragen bij aan het schoonmaken van een vloer?

Om te begrijpen waarom Twister pads een belangrijke toegevoegde waarde hebben is het belangrijk te begrijpen welke factoren van invloed zijn op reiniging. Volgens de Cirkel van Sinner zijn de volgende factoren van belangrijke invloed op het schoonmaken van een oppervlak of vloer:

bron: NVZ Nifim

 

  • Het reinigingsmiddel (chemie)

  • Beweging (mechanisch) 
  • Tijd
  • Temperatuur

Deze factoren hebben alle invloed op elkaar. Als één factor groter wordt, worden de andere kleiner. Bijvoorbeeld: er zit een sluier van vuilopbouw op uw vloer. U kunt dan heel hard gaan boenen met een vochtig schuursponsje. De factor beweging is groot; de factoren tijd, chemie en temperatuur zijn relatief kleiner.

Als u een schuurmiddel op uw schuursponsje doet, hoeft u minder hard te boenen en bent u sneller klaar. De factor chemie wordt groter, de factoren beweging en tijd kleiner.

Twister pad versterkt de mechanische factor: chemie neemt af!

Twister is een revolutionair ‘groen’ systeem voor het reinigen van vloeren. De vloerpads zijn voorzien van miljarden microscopisch kleine diamanten. In plaats van gebruik te maken van reinigingsmiddelen, poetsen en polijsten de Twister pads de vloer mechanisch schoon met alleen water. De factor tijd en chemie nemen dus af.

Waar passen we Twister vloerpads toe?

Twister kan worden gebruikt op de meeste vloeren zoals terrazzo, natuursteen, beton, PVC, vinyl, keramisch tegels en rubber vloeren en kan versleten vloeren omtoveren tot schone, glanzende en glimmend gepoetste vloeren. De Twister pad Xtreme is bijvoorbeeld de probleemoplosser voor de industrie. De Twister rode pad voor het intensief reinigen van versleten, stenen vloeren, download de uitgebreide methodehandleiding hieronder:

Een proef met Twister & ICE overtuigt!

Als we iets beloven maken wij het ook waar! Na een advies op maat voor uw vloer begint de daadwerkelijke test. Afhankelijk van uw vloer en de vervuiling kan de proef meteen resultaat laten zien, soms zijn er verschillende fases nodig en kan een testperiode langer duren. Wilt u meer glans op uw vloer en tijd en chemie besparen ? Vraag dan vandaag nog om een advies en test.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *