Nieuwe ICE i20B voor Coop Supermarkt

ICE i20B voor Coop Buist

Met de keuze voor de ICE i20B schrobmachine heeft Coop Buist voor een lange tijd zekerheid en werkplezier!  Steeds meer supermarkten ontdekken ICE en wij zijn er trots op dat ook deze Coop ondernemer overtuigd is en aan de slag gaat met de ICE i20B. Waarom nou juist deze machine?

 

Borstelaangedreven schrobmachine

Deze schrobzuigmachine heeft een schrobbreedte van 50cm en een ruime tankinhoud van 60 ltr schoon- en vuilwater. Deze versie van de ICE i20 is mét tractie op de borstel (of pad) en niet met een separate aandrijfmotor voor aandrijving van de wielen. En toch loopt de machine bij inschakeling vanzelf vooruit, hoe werkt dat eigenlijk?

coop-schrobmachine-supermarkt

Het schrobdek is onder een bepaalde hoek geplaatst waardoor de voorzijde van de borstel iets meer druk krijgt dan de achterzijde. Zo trekt de borstel bij roterende beweging de machine vooruit. Het kost de bediener nauwelijks moeite om de machine te manoeuvreren. Als de bedieningshendel losgelaten wordt staat de machine ook gelijk stil. Dit draagt bij aan veiligheid en beperkt schade door aanrijding.

Veilig én voordelig!

Het is niet altijd noodzakelijk voor een schrobmachine te kiezen mét een aandrijving voor- en achteruit. Bij kleinere oppervlakken met veel obstakels zoals in de retail gebruikelijk kan een borstelaangedreven schrobmachine veiliger en voordeliger uitpakken. Om zelf te ervaren hoe licht de borstelaangedreven machines van ICE werken kunt u ons vragen een demonstratie te geven op lokatie. U kunt deze eenvoudig hier online aanvragen: Aanvraag demonstratie 

Nieuwbouw Coop Spijk

Voor Coop Buist in Spijk is de gekozen ICE i20B óók geschikt voor de nieuwbouw die is gepland voor 2018, dan zal deze ICE schrobmachine het grotere winkeloppervlak van ruim 900 m2 ook gaan schoonhouden!

coop-supermarkt-schrobmachine

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *