BE Vloer & Visie en ICE schoonmaakmachines

BE vloerenvisie

Samenwerking vloerspecialisten garandeert mooie vloeren!

BE Vloer & Visie is al meer dan 20 jaar bedrijvig in g in gebonden vloersystemen. Het is zijn visie om met grote aandacht voor kwaliteit en klantvriendelijkheid mooie vloeren af te leveren. Sinds 1 oktober is de samenwerking met ICE Benelux definitief gestart, lees hier meer over deze sterke partnership.

vloercoating, gietvloeren en pvc vloeren. Van garagevloer coating tot aan antistatische (ESD) gietvloer en design vloeren. Met grote passie is Bart Kortenbach de drijfveer achter deze ondernemin

Een mooie vloer leveren is één, maar dan..

BE-vloer-en-visieVanuit de perceptie van een fabrikant van schoonmaakmachines is het soms onbegrijpelijk: bedrijven kiezen voor een hoogwaardige afwerking van een vloer maar er is weinig tot géén aandacht voor het onderhoud vanaf de oplevering. “Hoe onderhoud ik deze vloer?”.  Bij ICE ontvangen we dagelijks aanvragen van bedrijven (of particulieren..) die hun net opgeleverde vloer al zien vervuilen. Totaal onnodig als er vanaf de aanvraag ook aandacht zou worden besteed aan het onderhoud van de vloer ná oplevering. Soms is men wel gewend om een schoonmaakmachine te gebruiken maar vaak ook niet. Dan is een stuk begeleiding écht wel gewenst. In de praktijk zien we (helaas) dat de leverancier van de vloer na het opruimen van zijn gereedschappen nog net tijd heeft om een A4-tje achter te laten met daarop nogal universele richtlijnen voor onderhoud en reiniging. En dat is jammer, onnodig ook, vindt Bart Kortenbach van BE Vloer & Visie, die daar duidelijk een mening over heeft;

Een schone vloer is een spiegel van het bedrijf

Onderschat niet het belang van een schone en goed onderhouden vloer! Het is één van de eerste dingen die opvalt als u een bedrijfsgebouw binnen stapt. Het zegt iets over uw bedrijf, en over de wijze waarop er onderhoud wordt gepleegd. Dan hebben we het nog niet eens over veiligheid. Een vieze vloer is immers een risico; de kans op een bedrijfsongeval als gevolg van uitglijden is zeer groot! Daarnaast verhoogt een representatieve vloer de werksfeer in productieruimtes. Voor BE Vloer & Visie zijn deze aspecten dagelijkse kost, we trekken daarom niet voor niets met een producent als ICE op. “Onze ‘verkering’ met ICE Benelux en de gezamenlijke expertise is een enorm waardevolle toevoeging. Kwaliteit staat bij ons altijd voorop. De vloer is pas af als deze ook onderhouden wordt met een ICE schoonmaakmachine. De machine nemen we gelijk mee in het plan van aanpak” vertelt Bart.

Schoonmaakmachine als onderdeel van de investering

“We gaan daarin echt wel een stap verder” Zegt Bart Kortenbach, desgewenst nemen we de investering van de machine zelfs mee in de vierkante-meter prijs van de vloer. Een sigaar uit eigen doos? “Misschien wel, maar wij proberen de klant in te laten zien dat de nieuwe vloer én de schoonmaakmachines onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn”. Vloeren worden geavanceerder, de manier waarop ze schoongehouden moeten worden óók, de machine is slechts het gereedschap, de specifieke pads en reinigingsproducten vormen onderdeel van het onderhoudsplan, dat vraagt dus om de juiste aanpak en daarom nemen we de schoonmaakmachine integraal mee in dat plan.

Showroom met machines in Oldenzaal

Recent is het bedrijfspand van BE Vloer & Visie opnieuw ingericht. Er zijn showrooms met display van alle mogelijke vloeren die BE Vloer & Visie kan maken. Nu is daar ook een showroom met schoonmaakmachines van ICE aan toegevoegd. Alle gangbare modellen staan er zodat de klant bij bezoek aan de showroom gelijk kan kennismaken met de schrobzuigmachines van ICE.  De eerste leveringen zijn al verricht en daarnaast gebruikt het team van Bart voor de voorbewerking ook de machines van ICE. Er zijn inmiddels ook twee speciale aanhangers aangeschaft voor het transporteren/demonstreren van de veegmachines en schrobzuigmachines. Een demonstratie of advies op lokatie is daarmee ook mogelijk.

 

 

Voor een bezoek aan deze showroom kunt u dagelijks terecht (van 8:00 – 17:00).

BE Vloer & Visie – Lubeckstraat 20 – 7575 EE  Oldenzaal 

http://www.bevloerenvisie.nl

1 antwoord

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *