ParkingYou en ICE Benelux gaan voor Full-service!

ParkingYou en ICE delen visie op ontzorging

ICE Benelux leverde onlangs een nieuwe ICE iS-1100L veegzuigmachine af in de  parkeergarage aan het Hofplein in Rotterdam, één van de vele parkeerlocaties van deze dynamische exploitant van parkeerlocaties. Waarom Raymond Derijck, managing director van ParkingYou kiest voor ICE legt hij hier zelf uit, ParkingYou en ICE Benelux hebben namelijk veel overeenkomsten als het gaat om visie op ontzorging..

 

Gemeenschappelijke delers ICE Benelux en ParkingYou

“Onze bedrijven exploiteren beide een product zónder benodigde investeringen voor de opdrachtgever”, legt Raymond Derijck uit. Stokkel beaamt dat. Beide op een volledig ander vlak maar de basis is hetzelfde. “Tijdens ons kennismakingsgesprek in Rotterdam na demonstratie van de ICE iS1100L veegmachine bleek dat we bedrijfsmatig veel overeenkomsten hebben, ParkingYou investeert in hoogwaardige parkeerlocaties dichtbij publiekstrekkers en exploiteert deze operationeel en commercieel, in full-service. Feitelijk doet ICE hetzelfde met haar schoonmaakmachines”. De gebruiker, in dit geval ParkingYou beschikt over schoonmaakmachines voor een vastgestelde prijs per maand, de risico’s liggen bij ICE. “Wij hebben de machines in gebruik en hoeven ons geen zorgen te maken over de variabele operationele kosten, die liggen bij ICE. Wij weten exact wat we voor het vegen of schrobben betalen, de slimme technologie laat ons zelfs zien wat de veeg- en schrobmachines per maand produceren aan vierkante meters of draaiuren!”.

Smart en connected cleaning van ICE

Dat Raymond Derijck en Rob Stokkel het snel eens waren over de wijze waarop ParkingYou de schoonmaakmachines van ICE inzet is dan ook te goed te begrijpen. Maar dat is niet alles, volgens Raymond is de keuze niet alleen gebaseerd op het onderscheidende Full-service Lease concept. “Op zich zijn er meerdere aanbieders die voor een vaste maandprijs een schoonmaakmachine leveren, maar ICE leverde deze als enige inclusief de slimme i-Synergy technologie. Voor ParkingYou is een schone parkeergarage écht belangrijk, de beleving van onze klant moet een ‘dikke 10’ verdienen, daar hoort ook een schone parkeerplek bij. ICE voorziet in continuïteit, de slimme technologie bewaakt de machines op afstand zodat uitval tot een minimum wordt beperkt. Daarnaast worden er standaard 2 preventieve servicebeurten per jaar gegeven. We hoeven hiervoor niets te doen. De technologie bepaalt aan de hand van draaiuren en/of afwijkende parameters welke machine service nodig heeft.

Meerwaarde en flexibiliteit

“Dat is échte meerwaarde voor een organisatie als ParkingYou. We hebben de werk- en oplaadtijden inzichtelijk en kunnen dat gebruiken voor kwaliteits-doeleinden. De data uit de machine staan in een handige App en krijgen wij via het webportaal van ICE aangeleverd. Daar hoeven we niets extra’s voor te betalen of abonnementen voor af te sluiten. Dat de ICE i-Synergy contracten flexibel zijn is ook een mooie bijkomstigheid, omdat we ook tijdelijke pop-up locaties faciliteren kunnen we ook voor korte periodes de schoonmaakmachines van ICE inzetten of extra capaciteit inhuren als dat nodig is.”

ICE iS1100L veegt de parkeerlocaties van ParkingYou.

 

Locaties ParkingYou in Nederland

Hieronder enkele locaties van ParkingYou. Voor méér informatie over deze nieuwe exploitant van parkeerlocaties klikt u op de afbeelding:

Wilt u ook zien wat de ICE iS1100 kan doen voor uw vloer en vervuiling? Neem contact met ons op voor demonstratie  0297-303010.

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *