ICE Partner Evlo wint aanbesteding schoonmaakmachines

De aanbesteding die de Stad Antwerpen uitschreef voor de levering van schrobzuigmachines is aan Evlo Wilrijk gegund.

Evlo is totaal-leverancier voor de schoonmaaksector en opereert vanuit Wilrijk en deed deze aanbesteding mee met o.a. ICE schoonmaakmachines.

Omvang van de opdracht schrobmachines

Evlo laat weten dat de omvang van deze opdracht voor een tijdsbestek van 4 jaar is en dat het enkele tientallen schrobzuigmachines betreft van het type ICE i18B en de ICE i20BT. Een prachtige opdracht dus! De machines zullen voornamelijk worden ingezet worden in de openbare gebouwen en sporthallen van de stad Antwerpen. ICE Benelux is trots op Lieven en Leen Jacobs van Evlo en het realiseren en gegund krijgen van deze aanbesteding.

Servicedekking ICE schoonmaakmachines in België

De service van deze ICE machines wordt door EVLO uitgevoerd middels het ICE Benelux service-team. ICE Benelux breidt op dit moment haar team uit waardoor dekking in België nog sneller en efficiënter zal zijn.

Méér over Evlo

ICE Partner Evlo wint aanbesteding Stad Antwerpen

Evlo is sinds begin 2015 partner voor ICE schoonmaakmachines in de regio Antwerpen. Het bedrijf is in Wilrijk gevestigd. Evlo is gespecialiseerd in schoonmaakmachines, reinigingsmiddelen en hulpmaterialen voor de professionele schoonmaakbranche. Lees hier meer.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *