ICE i24BT voor Sportcentrum De Lunet Naarden

Sportcentrum De Lunet

Sportcentrum De Lunet in Naarden bestaat uit een zwembad en een ruime sportfaciliteit. De sporthal is ruim 1.500 m2  en wordt elke dag intensief gebruikt door verschillende sportverenigingen.  Hygiëne en veiligheid staan hoog in het vaandel bij De Lunet. Met huisleverancier ‘Total Cleaning Products‘ uit Naarden wordt dan ook regelmatig gekeken naar methodieken en materialen voor de schoonmaak van het centrum. Olaf Boomgaard van De Lunet aan het woord over hoe belangrijk machinaal schoonmaken is:

Goede en regelmatige reiniging houdt de Pulastic sportvloer in topconditie!

 

Olaf Boomgaard is er duidelijk in: “Sportvloeren dienen met regelmaat machinaal te worden gereinigd teneinde opbouw van vuil, zeepresten en huidvetten- en schilfers. Goed onderhoud van de vloer verhoogt de hygiëne en zorgt ervoor dat de vloer haar matte uiterlijk en stroefheid behoudt. Dit komt de veiligheid en optimale sportprestaties ten goede. Zo ook bij De Lunet”. “Een vieze vloer is dus écht not done in onze faciliteit”.

Nieuwe ICE i24BT schrobzuigmachine is een goede investering.

“Onze oude schrobzuigmachine had zijn beste tijd gehad, de capaciteit van de accu’s liep terug en de reparatiekosten waren niet in verhouding en economisch niet verantwoord, met Dennis Vos van Total Cleaning Products is gekeken naar een passende machine van goede kwaliteit, de lat ligt hier best hoog want de oude machine heeft het 12 jaar vol gehouden en de vloer wordt hier toch wel 3 x per week gereinigd!”. Aldus Olaf. “We willen dan ook de beste machine en garantie op continuïteit. Met de ICE i24BT schrobzuigmachine hebben we die eigenschappen verenigd, daarbij is de 3 jaar garantie en de aantrekkelijke prijs ook bepalend geweest voor deze keuze, met het serviceprogramma zit het wel goed, ICE zorgt voor de jaarlijkse inspectiebeurt en NEN-3140 keuring, wij zorgen zelf voor het dagelijkse onderhoud”.

Total Cleaning Products  & ICE schoonmaakmachines

Total Cleaning Products is sinds 5 jaar partner van ICE Benelux en een echte ‘fan’ van ICE schoonmaakmachines. “Lekker sterk en eenvoudig in gebruik, dat zijn ze allemaal, en daarnaast is ICE Benelux flexibel en snel in levering én service. We werken fijn samen!” Zegt Dennis Vos, één van de eigenaren van TCP. Het is een écht gezellig familiebedrijf, Total Cleaning Products: vader, moeder en zoon bestieren deze mooie groothandel uit Naarden. Daarnaast telt het bedrijf nog 3 medewerkers die de distributie verzorgen. TCP is totaalleverancier voor professionele schoonmakers in alle branches.

Uiteraard zijn wij trots op deze keuze en wensen wij Sportcentrum De Lunet veel schone en veilige vierkante meters!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *