De Schutse maakt een frisse start met ICE schoonmaakmachines

De Schutse is een kleine, landelijk opererende, identiteitsgebonden gehandicaptenzorgorganisatie met vijf locaties in Nederland. Groveko is hofleverancier voor alles schoonmaakmiddelen, materialen en systemen. Recent leverde partner Groveko daar 2 nieuwe schrobzuigmachines, waarom de keuze voor ICE?

Locatie Kesteren

Begin van dit jaar werd op de hoofdlocatie van de Schutse in Kesteren door Groveko een volledige nieuwe inventarisatie gedaan m.b.t. een schoonmaak-hygiëneplan. Dit resulteerde in vernieuwing van diverse dispensers, werkwagens en mopsystemen volgens de nieuwste methodieken.

ICE i20 Compact schrobzuigmachine

Ook de schoonmaakmachines werden gefaseerd vervangen. De Schutse koos in februari al voor een eerste i20B Compact schrobzuigmachine.  Na een proef van een week waren zowel de clustermanager van de huishoudelijke dienst dienst Reier van de Lagemaat en de schoonmaakmedewerkers overtuigd van deze machine. Een schone en droge, direct beloopbare vloer was een eerste vereiste.

Sterke eigenschappen

Deze i20 Compact laat, mede door zijn krachtige zuigmotor en Linatex zuigrubbers een absoluut droge vloer achter. “Cliënten dienen zich veilig te kunnen bewegen op de vloer, ook als deze net gereinigd is, benadrukt Reier”. De bedieners zijn zeer te spreken over de opvallend lichte bediening: de borstelaandrijving voelt alsof de machine een aandrijfmotor heeft, zo licht trekt deze moderne ICE i20 Compact zich over de vloer. Daarnaast is de wendbaarheid zéér prettig. Al met al zeer positieve geluiden over de machine. De lange garantietermijn van 3 jaar waarborgt continuïteit en geeft vertrouwen.

De Schutse maakt een frisse start met ICE schoonmaakmachines

Nieuwbouw en uitbreiding

Na de oplevering van de uitbreiding en nieuwbouw in dit najaar was er behoefte aan een tweede machine voor het dagelijks vloeronderhoud op deze lokatie. De Schutse nam dan ook zonder twijfel de tweede ICE i20 Compact in gebruik. Jos Rothuis van Groveko leverde deze machine gisteren af. Jan Bok van de huishoudelijke dienst is zichtbaar trots op zijn nieuwe vloot!

Ook interesse in een test van een ICE schrobzuigmachine? Neem gerust contact op met partner Groveko 0318-632185 of kijk op www.groveko.nl

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *