Coop Ureterp schrobt óók met ICE !

Levering schrobzuigmachine COOP

Nieuwe ICE i20B voor Coop Ureterp

Steeds meer supermarktondernemers kiezen voor ICE schrobzuigmachines. Zo óók Coop Schaap in Ureterp, met zijn keuze voor de ICE heeft Coop Schaap in voor een lange tijd zekerheid en schrobplezier!  Raymond Schaap houdt ervan ‘spijkers met koppen’ te slaan en besloot dat deze ICE i20B schrobmachine voor zijn 700 m2 grote winkel in Ureterp de juiste is.

ICE i20B een borstelaangedreven schrobmachine

Nieuwe ICE i20B voor Coop UreterpDeze nieuwe schrobzuigmachine heeft een schrobbreedte van 50cm en een ruime tankinhoud van 60 ltr schoon- en vuilwater. Deze versie van de ICE i20 is mét tractie op de borstel (of pad) en niet met een separate aandrijfmotor voor aandrijving van de wielen. En toch loopt de machine bij inschakeling vanzelf vooruit, hoe werkt dat eigenlijk?

Het schrobdek is onder een bepaalde hoek geplaatst waardoor de voorzijde van de borstel iets meer druk krijgt dan de achterzijde. Zo trekt de borstel bij roterende beweging de machine vooruit. Het kost de bediener nauwelijks moeite om de machine te manoeuvreren. Als de bedieningshendel losgelaten wordt staat de machine ook gelijk stil. Dit draagt bij aan veiligheid en beperkt schade door aanrijding.

Veilig én voordelig!

Het is dus niet altijd noodzakelijk voor een schrobmachine te kiezen mét een aandrijving voor- en achteruit. Bij de meeste kleinere oppervlakken met veel obstakels zoals in de retail gebruikelijk, kan een borstelaangedreven schrobmachine vaak niet alleen veiliger, maar ook voordeliger uitpakken. Wilt u dat zelf ervaren en uitproberen hoe licht de borstelaangedreven machines van ICE werken kunt u ons vragen een demonstratie te geven op lokatie. U kunt deze eenvoudig hier online aanvragen: Aanvraag demonstratie 

Waarom kiest Coop voor ICE?

Nieuwe ICE schrobzuigmachine voor Coop UreterpRaymond Schaap heeft 3 machines vergeleken alvorens tot deze koop over te gaan. Dat de prijs van deze machine ten opzichte van andere merken gunstiger was, is absoluut een belangrijke beweegreden maar belangrijker nog is het robuuste ontwerp en de lange garantietermijn van 3 jaar en de prettige korte lijnen die Raymond heeft ervaren in de offerte-fase.  Maar daarnaast sprak hij ook met een andere enthousiaste en tevreden Coop ondernemer die alleen maar kon bevestigen dat ICE schrobmachines sterk zijn, makkelijk te onderhouden en weinig storingen laten zien.

Veel zorgeloze en schone vierkante meters gewenst Coop Raymond Schaap!

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *