ICE veegmachine optimaliseert hygiëne in kalverstallen

ICE iS11000L veegmachine

Hygiëne in kalverstallen: De Nederlandse kalversector loopt voorop als het gaat om duurzaam, veilig en gezond kalfsvlees.

Ondanks het feit dat het de sector niet gemakkelijk wordt gemaakt als het gaat over regelgeving en beeldvorming, blijft de kalversector zich ontwikkelen en innoveren op het gebied van hygiëne, dierengezondheid- en welzijn en voedselveiligheid.

Een van de belangrijkste zaken hierbij is een goede hygiëne in de stallen. Naast de invoer van hygiënemaatregelen voor erf betreders en het toepassing van hygiënemaatregelen rondom en binnen de stallen, maakt ongediertebestrijding hier een belangrijk onderdeel vanuit.

ICE iS1100L veegzuigmachine: getest in de Kalverhouderij

Hygiëne in kalverstallen

 

Ongediertebestrijding

Een effectieve ongediertebestrijding begint bij het schoonhouden van de stallen, waarbij het regelmatig verwijderen van het ruwvoer een belangrijk onderdeel is.

In samenwerking met de kalverhouderij heeft ICE Benelux een veeg- zuigmachine ontwikkeld (ICE iS1100L) die is aangepast aan de specifieke situatie in veel kalverstallen. Deze machine maakt het mogelijk om in één beweging de droge vervuiling van de vloer te verwijderen, waardoor ongedierte minder wordt aangetrokken. De werking van de machine levert een schone vloer op en spaart daarnaast veel tijd uit ten opzichte van de traditionele veegmethodes.

ICE Benelux op de RMV in Hardenberg

Als u meer wilt weten over deze machine, bezoek ons dan op de RMV in Hardenberg (standnr. 313) van 29 t/m 31 oktober 2019 in Hardenberg of neem contact met ons op via 0297-303010 of via contactformulier

Klik hier om kaarten te bestellen: Kaarten bestellen

ICE-iS1100-veegmachine

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *