Interparking Group ontdekt ook voordelen ICE i-Synergy

ICE machines in Parking Winkelcentrum Middenwaard

ICE Benelux en Interparking Group werken samen voor een schone parkeerfaciliteit bij het Winkelcentrum Middenwaard in Heerhugowaard. Interparking faciliteert op deze locatie maar liefst 4 parkings. Een ICE iS1100L veegzuigmachine en een ICE RS32L schrobzuigmachine zorgen daar vanaf 14 maart voor schone vloeren. Ook Interparking Group ziet de voordelen van het full-service concept van ICE Benelux BV.

Full-service schoonmaakmachines inzetten is ontzorgen !

Interparking kiest het ICE i-Synergy concept bewust. Dat de servicekosten tijdens de gehele periode zijn afgedekt in een vast maandtarief spreekt het Rotterdamse bedrijf enorm aan. Met ruim 84 parkeergarages alleen al in Nederland spreek je al gauw over het beheren van een complete vloot aan schoonmaakmachines. De daarmee gepaarde operationele kosten zijn vaak niet echt inzichtelijk. Daar brengt ICE Benelux duidelijk verandering in. Met het all-inclusive i-Synergy concept is alles afgedekt; niet alleen het gebruik van de machine (RENTAL) maar óók alle service calls en onderdelen.  Zelfs de slijtbare delen zoals zuigrubbers, borstels en aftapslangen e.d. vallen in het maandelijks tarief! Daarmee zijn alle risico’s afgedekt voor Interparking.

ICE iS1100L veegzuigmachine met Lithium-ion batterij

Voor het veegwerk in de garages is gekozen voor de ICE iS1100L opzitveegzuigmachine; deze machine veegt het zwerfvuil zoals blikjes, papier, peuken e.d. in en om de faciliteiten. Uiteraard stofvrij; de machine is voorzien van ventilator en filter welke zorgen voor een continue stofbeheersing. De veegmachine is voorzien van twee zijbezems voor het vegen langs de kanten, trottoirbanden en andere pilaren. De werkcapaciteit van de Li-ion batterij is maar liefst 4 uur en is ruim voldoende voor een goede veegbeurt in elke Parking van dit winkelcentrum. Nadat het vuil verzamelt is kan de uitrijdbare vuilbak in 2 delen worden uitgenomen voor lediging in een verzamelcontainer.

 

 

De ICE RS32L zorgt voor blinkende vloeren!

De grote Parking op het Zuidtangent heeft een gecoate betonnen vloer welke ná de machinale veegbeurt nat gereinigd kan worden met de ICE RS32L opzit-schrobzuigmachine. Deze schrobbeurt zorgt ervoor dat ingereden vuil, natte sporen, olielekkages e.d. worden opgelost en opgenomen. Met ruim 5.000 m2 capaciteit per uur en een werkduur van ruim 4 uur is deze klus goed te doen. Met de Li-ion batterij is er – ook na een korte oplaadtijd – weer snel door te werken.  De hellingbanen zijn geen probleem voor de RS32L, hij bedwingt hellingen tot 17,5% moeiteloos.

  

 Smart en connected cleaning van ICE

ICE levert deze twee schoonmaakmachines met zogenaamde ‘slimme technologie’  die de machines op afstand monitort zodat uitval tot een minimum wordt beperkt. Gewerkte uren en gereinigd oppervlak per locatie worden keurig in de i-Synergy App voor smartphones getoond. Daarnaast worden er standaard 2 preventieve servicebeurten per jaar gegeven. De technologie bepaalt aan de hand van draaiuren en/of afwijkende parameters of de machine service nodig heeft. Zie hier de video over ICE i-Synergy.

ICE iS1100L presteert in parkeergarages!

ice-is1100-veegmachine  ICE-iS1100-veegzuigmachine

Over Interparking Group:

Interparking Group is een internationale organisatie met parkeerfaciliteiten over heel Europa.Voor een impressie van het bedrijf, zie hier:  website Interparking Group

Wilt u ook zien wat de ICE iS1100 kan doen voor uw vloer en vervuiling? Neem contact met ons op voor demonstratie  0297-303010.

Ice is 1100

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *