4 reden voor een bezoek aan onze stand op de Interclean

Intelligent Cleaning Equipment pakt uit op Interclean

ICE Benelux, ICE USA en ICE Asia nemen gezamenlijk deel aan de 2018 editie van de Interclean in Amsterdam van 15 t/m 18 mei. Met een standruimte van 150 m2 in HAL 7 – stand 110 pakt ICE lekker uit. Want er is nieuws, véél nieuws! We brengen maar liefst 7 nieuwe modellen uit waarvan er al 4 te bewonderen zijn op deze internationale vakbeurs.  Daarnaast zijn er ‘Sneak Previews’ van de komende ontwikkelingen en vernieuwingen aan enkele bestaande modellen.

 

NIEUW:  ICE i28BT-CY veeg-schrobzuigmachine

ICE Presenteert de eerste van een reeks achterloop-modellen met borstelwals-systeem! De i2BT-CY heeft een schrobdek van 70cm met twee contra-roterende borstelwalsen die tijdens het schrobben van de vloer tevens klein veegvuil meeneemt in de afvalbak deponeert. Het is dus een gecombineerde veeg-schrobzuigmachine voor industrieel gebruik op middelgrote tot grote oppervlakken. De tankinhoud is ‘huge’! Maar liefst 110 ltr schoonwater en 110 ltr opnametank. Met een werktijd van ruim 3,5 uur is de capaciteit zeer groot. De éénknops-bediening maakt het werken met deze machine zeer eenvoudig. De i28BT-CY is de nieuwste toevoeging op de bestaande ICE i28BT schrobzuigmachine met traditioneel schrobdek (disk). Lees hier meer.

 

 

 NIEUW:  ICE i36BT-CY veeg-schrobzuigmachine

Naast de ICE i28BT-CY is er tevens een model ontwikkelt welke nóg meer productie-capaciteit heeft: de ICE i36BT-CY. Deze combinatiemachine heeft een schrob-veegbreedte 80cm, maar kan maar liefst 4- 4,5 uur achter elkaar door werken. Het is een 36V machine met een onderhoudsvrij accupakket van 260Ah. Ook deze machine heeft twee contra-roterende borstelwalsen met veegfunctie en dezelfde éénknots-bediening welke bij voorwaartse beweging alles in werking zet. De elektrische borstellift en het ingebouwde  ICE automatisch chemie-doseersysteem behoren tot de standaard. De i36BT-CY schrobzuigmachine is er óók in een normale disk-variant: de ICE i36BT schrobzuigmachine.

 

 

 NIEUW:  ICE RS28-ORBITAL schrobzuigmachine

Deze opzit-schrobzuigmachine is een echte krachtpatser; een “probleemoplosser” met indrukwekkende capaciteiten. Het vierkante schrobdeck van 700×350 is te voorzien van de specifieke pads of matten welke een variatie aan lastige 
vervuilingen snel verwijdert. Zelfs een reliëfvloer met antislip is geen probleem voor de RS28 Orbital. Deze rider is met name geschikt voor grotere oppervlakken en voor de echte vloerspecialisten. Volautomatisch werken met de elektrisch schrobdek- en zuigmondlift. De tankinhoud is groot: 110 ltr schoonwater – en opnametank. De RS28-ORBITAL is de grote broer van de al eerder geïntroduceerde ICE i20NBT-ORBITAL.

 

 

 

NIEUW:  ICE i20 & i24 i-Synergy versie 3.0

Versie 3.0 van ICE i-Synergy is een feit! Deze slimme schoonmaakmachines met Li-ion batterij van ICE koopt u niet, u huurt ze voor een vaste prijs per maand inclusief onderhoud, service calls en slijtdelen. Wat maakt deze schoonmaakmachines slim? De connectie met internet zorgt voor handige gebruiksdata in de i-Synergy App: werk- en oplaadtijden met datum, prestatie van het schrobsysteem (in vierkante meters per uur) tijdens de werkmomenten en identificatie van de gebruiker(s). Maar dat is niet alles! Ook bewaakt ICE deze machines via 3G/Wifi op alle elektrische activiteiten, uitval wordt hiermee tot een minimum beperkt en service is pro-actief!  Met de versie 3.0 is het display voorzien van een touch-screen display, in maar liefst 24 talen instelbaar. Handleidingen en zelfanalyse in taal naar keuze, zélfs een gebruiks- en onderhoudsinstructie kan afgespeeld worden!

        

 

5,6, 7…  er is nog méér! Hal 7 – Stand 110

We kunnen veel meer redenen bedenken voor een bezoek aan onze stand. Maar natuurlijk houden wij u nog even op scherp en nieuwsgierig, er moeten natuurlijk ook verrassingen zijn! Kom dus gewoon langs op één van deze dagen. We maken graag tijd voor u dus laat het ons weten of u komt. Dan reserveren we deze tijd voor u en maken we graag een rondje langs de innovaties.

Gratis registreren voor een bezoek aan de Interclean ?

Heeft u nog niet geregistreerd? U bezoekt de Interclean gratis als u online registreert.

Dat kan hier en middels deze link heeft u gratis entree:  registreer hier.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *