Retailers kiezen steeds vaker voor ICE schrobmachines

Retail en ICE schoonmaakmachines

Waarom vinden retailers ICE schrobzuigmachines zo interessant? Natuurlijk hebben wij er zelf een goed beeld van, onze klanten spreken dit namelijk uit na een uitgebreide test op lokatie of na besluitvorming. Winkelketens met grotere vloeroppervlakken hechten waarde aan hygiëne en de aanblik van een schone vloer. Een vieze winkel(vloer) wordt niet gewaardeerd.  Hoe belangrijk is het belang van een schone en veilige winkelvloer? Méér dan wij denken!

Winkelhygiëne en een schone vloer

Een schone vloer is dus een belangrijk onderdeel van de hele winkelbeleving! In 2017 publiceerde RTL Nieuws al het belang van een schone winkel en de resultaten van een onderzoek van de NVWA. Het grootste oppervlak van een winkel is in principe de vloer! Met de schoonmaaktechnieken van nu en de handige gebruiksdata uit onze ICE i-Synergy schrobzuigmachines  wordt de bewaking van de schoonmaakprestatie en dus is daarmee ook de kwaliteit van een goede hygiëne gewaarborgd. Het i-Synergy systeem geeft waardevolle inzichten over de gebruiksmomenten en de continuïteit van de schoonmaakmachine per locatie!  Bovendien levert ICE deze i-Synergy schrobmachines in een Full-service Operational Lease voor ondernemers die helemaal ontzorgd willen zijn!

“ICE is Simpel, sterk en prijsgunstig!”

Dat zijn de drie kernwoorden die we teruggekoppeld krijgen na een recent klantenonderzoek. Retail-ketens, supermarkten en winkels in het algemeen kennen vaak wisselende gebruikers van de schoonmaakmachines. Dat is inherent aan de arbeidsmarkt en openingstijden van deze tijdsgeest; winkels zijn steeds langer open en daarmee is ook de inzet van parttime en minder ‘vaste’ medewerkers niet vreemd.  De instructies over gebruik, opladen van accu’s en dagelijks preventief onderhoud worden niet altijd zorgvuldig overgebracht. Het is daarom belangrijk dat een schrobzuigmachine eenvoudig én sterk van opzet is, eventueel ondersteund middels een pictogrammen instructiekaart aan de wand van de opslagruimte. ICE schrobmachines zijn sterk en easy-to-use waardoor methode- en gebruiksfouten worden voorkomen.

 

Full-service ontzorgen is vernieuwend!

Omdat onze schrobmachines in basis altijd worden geproduceerd voor een abonnementsmodel (full-service RENTAL), zijn ze zéér degelijk gebouwd. ICE ontwikkelt machines voor een lange levensduur, met motoren die bovengemiddeld draaiuren kunnen doorstaan. De risico’s van verhuur liggen immers bij ICE. Met deze kwaliteitsstandaard zijn alle machines van ICE dus bestand tegen zware omstandigheden, de verschillen van onze Full-service modellen en de normale modellen zijn alleen te onderscheiden door het gebruik van een Li-ion batterij en de slimme technologie van “connected cleaning”. Met 3 jaar garantie op schrobzuigmachines en veegzuigmachines zet ICE de toon en de nieuwe standaard als producent van industriële schoonmaakmachines voor de professional! Voor een vaste prijs per maand beschikt u over een schrobzuigmachine inclusief servicebezoeken, onderdelen, slijtdelen (zuigrubbers, slangen, borstels / padhouders) en tussentijdse storingsbezoeken. Wij houden uw machine in shape!

 

 

Nieuwe klanten in de Retail

Wij zien dat onze klantenkring in de sector Retail gestaag uitbouwt, supermarktondernemers van verschillende formules (HoogvlietJumbo, Coop, Albert Heijn, Plus, Spar en Emté) weten de weg naar ICE te vinden maar ook retailers van andere minder bekende winkels of merken horen (vaak van mond-tot-mond) dat ICE een ‘no-nonsens’ machine levert en dat de servicebelofte klopt. Dat steeds meer slimme retailers werken  met ICE schrob- en veegmachines is dan ook geen verrassing. Wanneer volgt u?

Klik hier als u wilt dat wij contact met u opnemen voor een demonstratie of meer informatie?

Een kleine selectie uit onze relaties , zij gingen u al voor:

 

Landal Reeuwijk

Medikamente Die Grenze (9 machines)

Coop Ureterp

Coop Spijk

Jumbo Hoogerheide

Jumbo Drachten – Jumbo Groningen – Jumbo Leek (Maripaan)

Jumbo Hapers Gilze

ICE-International, Hoogvliet supermarkt Alphen aand de Rijn. Rubin van der Tas met de ICE schrobborstelmacine aan het werk op de drankafdeling

Hoogvliet Supermarkten (73 machines)

 

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *