Blue Facilitair kiest voor ICE

De Bluegroep (www.bluegroep.nl) groeit ‘als kool’. Het Rijswijkse schoonmaakbedrijf  is op overnamepad maar daarnaast is er ook autonome groei. Die groei gaat onverminderd door in 2017. Lees hier meer over Blue en de samenwerking met ICE in dit traject.

Met de opdracht van de Gemeente Alphen aan den Rijn om op 21 locaties de dagelijkse schoonmaak te begeleiden en daarnaast de schoonmaakmaterialen en machines te leveren is de eerste stap gezet voor een langdurige samenwerking tussen deze partijen.

Sporthallen regio Alphen Aan Den Rijn.

De 21 locaties bevonden zich in Alphen aan den Rijn en omstreken: Zwammerdam, Hazerswoude, Benthuizen, Boskoop en Aarlanderveen. In elke sporthal komt een schrobzuigmachine van ICE voor het machinaal reinigen van de sportvloeren. Alle machines worden onderhouden door ICE waarmee de continuïteit is gewaarborgd. Logistiek gezien een ‘makkie’ volgens Rob Stokkel van ICE Benelux daar deze sporthallen allemaal in de spreekwoordelijke ‘achtertuin’ van Rijsenhout liggen.

Waarom kiest Blue Facilitair voor ICE?

Flexibel inspelen op een behoefte voor langere tijd. Dat is de essentie van de gunning van deze opdracht aan ICE. Met het leveren van de vloot voorziet ICE in de behoefte om te huren. Blue houdt haar werkkapitaal liever beschikbaar voor acquisities waarmee ze in 2017 en 2018 haar overnames kan blijven financieren. ICE Benelux biedt met haar Rental concept precies dát wat Blue eiste.

Mammoetproduct

Mammoetproduct (www.mammoetproduct.nl) is de facilitaire groothandel van Blue en levert de machines op de locaties van Blue Facilitair.

Een vloot van 21 machines.

De vloot welke vanaf 3 januari ingezet wordt bestaat uit twéé opzitschrobmachines van het type ICE RS32 en maar liefst negentien achterloopmachines van 45 en 50 cm schrobbreedte, respectievelijk de ICE i18B en de ICE i20 Compact. Het huurcontract is meerjarig en is flexibel waardoor Blue kan inspringen op wijzigingen in de opdracht. Op de foto (van links naar rechts) Kevin Koene en Edwin van Velzen van Blue Facilitair en Rob Stokkel van ICE Benelux.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *