Vegen en schrobben.

Wat een leuke aflevering zo net voor het einde van het jaar!  Vandaag (28-12) mochten wij twee nieuwe machines afleveren bij Van Ree Dierenbenodigdheden in Amsterdam. Bedrijfsleider Hans Schoenaker nam de machines in ontvangst. Vanaf vandaag rijden deze machines dus dagelijks door het magazijn van 9.000 m2.

Samen met partner Groveko werd deze ‘race’  beslist in het voordeel voor ICE Benelux. De keuze viel op twee losse machines:  een ICE RS32 schrobzuigmachine en een ICE iS1100 veegzuigmachine. Beide machines accu-aangedreven.

Waarom separaat vegen en schrobben?

Vanuit de inventarisatie werd al snelle duidelijk dat er ingezet moest worden met een losse veegzuigmachine; het volume veegvuil vraagt hier om. Daarnaast was ‘natte’ reiniging ook een noodzaak. Van Ree gaf hierbij ook duidelijk aan dat de kwaliteit van de vloer een upgrade moest krijgen. Soms is er de wens alleen te vegen maar dat kon niet met het oude systeem waarbij altijd nat gewerkt moest worden. De keuze viel dus op twee losse machines waarbij ook los van elkaar gewerkt kan worden en waarbij geen enkele concessie op het reinigingsresultaat werd gedaan. De extreem hoge veeg/zuigkracht van de veegmachines werd bij aflevering weer benoemd. Daarnaast is het volgens Hans Schoenaker opmerkelijk hoeveel water de schrobzuigmachine opneemt uit de open asfaltvloer. Beide machines leveren dus maximaal capaciteit!

Over Van Ree Dierenbenodigdheden.

Hans Schoenaker (Van Ree Dierenbenodigdheden).

 

Van Ree is een groothandel voor de dierenspeciaalzaken en bestaat al sinds 1875. met een assortiment van ruim 9.000 artikelen op maar liefst 9.000 m2 vloeroppervlak is Van Ree een echte specialist te noemen, alles voor dieren!

Van Ree Dierenbenodigdheden is gevestigd in Amsterdam op de Basisweg 48.

Lees hier meer over Van Ree Dierenbenodigdheden.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.