Schrobzuigmachines opzit-machines Rental

Nieuwe kleine opzit-schrobmachine ICE RS24 vult assortiment aan

ICE Benelux heeft een zomerhit! De lancering van de ICE RS24 opzit-schrobzuigmachine. Deze schrobzuigmachine valt binnen de maten van een mid-size achterloper, heeft standaard een Li-ion batterij en snellader en kan volledig rond zijn as schrobben, draaien én droogzuigen dankzij een besturing die lijkt op die van een Segway. De draaicirkel is extreem klein. Nieuwsgierig?

Li-ion batterij is de nieuwe standaard!

Dat ICE inzet op nieuwe technieken met ‘connected cleaning’ en Li-ion batterijen is niet nieuw, óók deze nieuwe aanwinst kan geleverd worden met het i-Synergy systeem. Daarnaast is de Li-ion batterij met snellader standaard feature op de ICE RS24B. Deze machine is overigens uit voorraad leverbaar.

ICE RS24 opzit schrobzuigmachine

Full-service operational lease de RS24L

De RS24L is verkrijgbaar voor een messcherp All-Inclusive Rental (AIR) tarief vanaf 12 t/m 60 maanden. Volledige ontzorging is dan het uitgangspunt. U koopt de machine dan niet, u hoeft niet te investeren. De RS24L huurt u in, net zoals u een auto zou leasen: inclusief service en onderdelen en zelfs inclusief de borstels, zuigrubbers en slangen. Bij storingsbezoek tussentijds ontvangt u ook geen facturen.

Bekijk de ICE  RS24 preview hier: ICE RS24 info

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *