Drie ICE iS1100L veegmachines voor Washin7

Washin7 is een indoor carwash met de nieuwste technologieën voor optimale reiniging en zorg voor auto’s. De wasstraten, verdeeld over 3 locaties zijn snel, lakveilig en duurzaam. Bij zo’n moderne en vooruitstrevende carwash hoort een schone omgeving en het is niet voor niets dat Washin7 heeft gekozen voor de ICE iS1100L veegmachine voor het vegen van de stofzuigstraten en de wasbox-omgeving. De keuze voor ICE kwam na een maand intensief testen op 2 locaties. Lees hier waarom..

De wasstraat van nu

ICE-is1100-veegmachine-washin7

De wasstraten van nu zijn hypermodern, en vaak volledig overdekt. Voorzien van apparatuur van topniveau, met de beste shampoos en hoogwaardige programma’s die ervoor zorgen dat ook een (bedrijfs)auto weer optimaal schoon is. En dat alles op een duurzame en lakvriendelijk­e manier met textiele doeken. Na het wasproces is het mogelijk comfortabel en overkapt auto’s uit te zuigen in de stofzuigstraat. Aan het einde van een werkdag zwerft er wel wat vuil rond welke tijdens het reinigen van het interieur op de grond valt. De ICE iS1100L veegmachine veegt dit moeiteloos op, of het nu gaat om papiertjes, bekers, zand, sigarettenpeuken en ander restafval. Ook het buitenterrein rondom de wasboxen kan schoongehouden worden met deze ICE veegzuigmachine.

Drie ICE veegmachines voor Washin7 carwash

ice-is1100-veegmachine-washin7

Washin7 heeft nu drie locaties in Nederland: Eindhoven, Bergen op Zoom en Roosendaal. Voor elke locatie is nu gekozen voor de ICE iS1100L opzit-veegmachine, een “slimme veegmachine” welke, net als de wasstraten, voorzien is van slimme technologie. De veegmachines geven werk- en oplaadtijden door en controleren zelf hun eigen technische status. Alles is uitleesbaar in de  i-Synergy App van ICE. Is er een obstructie in de borstelkamer, dan zal de afwijkende waarde van het systeem een alert doorgeven aan de servicedienst van ICE. Zo waakt ICE over de continuïteit van de werkzaamheden en over de status van de machine. Als de machines, welke voorzien zijn van Li-ion batterij, meerdere keren per dag worden gebruikt heeft dat geen negatieve invloed op de levensduur van de batterij. De levensduur van de Li-ion batterij is ruim 7 x langer dan traditionele batterijen. Er is daarom 5 jaar garantie van toepassing op deze i-Synergy batterijen.

De test was doorslaggevend

Na een demonstratie in Eindhoven is er gekozen om op twee locaties te testen met deze ICE iS1100L rider, een langdurige test zegt iets meer dan een demonstratie en Washin7 wilde een weloverwogen keuze maken. Na deze testmaand kwam Stefan Felix, operationeel manager van Washin7 met zeer positieve feedback terug. De iS1100L bleek een goede keuze; de veegmachine veegt grof en fijn veegvuil moeiteloos op, het polyester filter en de vuilcontainer zijn schimmel en rotvrij (vocht!). De opdracht voor levering van drie veegmachines voor Washin7 een feit.

Zorgeloos full-service RENTAL

Washin7 kiest voor het full-service i-Synergy RENTAL concept van ICE: voor een vast aantrekkelijk tarief beschikken over een professionele schoonmaakmachine, inclusief service, parts en slijtdelen zoals borstels, riemen, filter e.d. Er zijn geen verrassingen achteraf. Net als bij het operationeel leasen van een auto of wagenpark. Met dit concept is er geen investering benodigd; u huurt de machines full-service! ICE zorgt voor de machine(s) en er zijn geen aanvullende kosten meer!

Zelf een ICE i-Synergy testen? Bel 0297-303010 of vul hier het contactformulier in.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *