ICE Lease & RENTAL voorziet in maatwerk inzet schoonmaakmachines

ICE Benelux schoonmaakmachines

Schoonmaakmachines financieren of Full-service huren?

In het algemeen wordt in de volksmond met leasen ‘operational lease’ bedoeld. Met een verwijzing naar de meest voorkomende vormen van autolease, is deze link ook snel gelegd. Maar dit is slechts één vorm van leasen. ICE Benelux kent meerdere lease- of huurconcepten voor schoonmaakmachines, maar welke is de juiste voor u?

De juiste keuze is plezier voor jaren

Een leasecontract sluit je af voor meerdere jaren, daarom wil je dat goed voorbereid doen. ICE Benelux heeft eigen full-service leaseconcepten (RENTAL) maar biedt ook financieringsmogelijkheden voor schoonmaakmachines. Er is ook steeds meer behoefte aan flexibel leasen voor een korte periode van een aantal maanden tot enkele jaren. ICE voorziet in deze behoefte en kijkt samen met haar opdrachtgevers naar de juiste vorm van inzet en passend bij de lengte van een schoonmaakcontract. Overzichtelijk: u kiest voor lease om voor een overzichtelijk bedrag per maand te beschikken over een nieuwe schrobmachine of veegmachine, mét of zonder service.

Verschillende leasevormen schoonmaakmachines

Wat zijn nu de grootste verschillen tussen de twee leaseconcepten van ICE Benelux: Full-service RENTAL en Financial lease? Wat zijn de voors en tegens? De belangrijkste verschillen op een rijtje:

Financial lease schoonmaakmachines

Bij Financial lease bent u economisch eigenaar van de schoonmaakmachines gedurende de periode van financial lease en ligt het operationeel risico bij u. Dit in tegenstelling tot Full-service Operational lease, waarbij ICE de eigenaar van de schoonmaakmachine is. De machine staat ook bij u op de balans. Voor het onderhoud sluit u een separaat onderhoudscontract af.

Full-service RENTAL schoonmaakmachines

Als er sprake is van Full-service RENTAL,  bent u géén eigenaar van de schoonmaakmachine. U heeft dus alleen de voordelen van het gebruik. De machine staat niet op de balans. Het contract is full-service waarbij tevens alle kosten van onderhoud en service zijn afgedekt, inclusief onderdelen en zelfs slijtdelen!

Welke lease of ‘huur’ vorm kiest u?

In het algemeen kunnen we stellen dat u kiest voor lease om voor een overzichtelijk bedrag per maand te beschikken over een nieuwe schrobmachine of veegmachine. De redenen hiertoe zijn uiteenlopend, maar duidelijk is dat u kunt investeren zonder liquiditeitsverlies of juist omdat u geen machines op de balans wilt hebben en u dus alleen de voordelen hebt van het gebruik als huurder. Ook bij kortlopende of tijdelijke schoonmaakcontracten kan full-service leasen uitkomst bieden. De contracten zijn flexibel en tussentijds opzegbaar. Dit voorkomt dat kostbare machines stilstaan. Huren duur? Nee, integendeel!

Fleetservice voor professionals

Ook gevestigde namen in de schoonmaaksector maken al gebruik van ons ICE i-Synergy concept: Asito Cure zet een grote vloot in bij de Faculteit Diergeneeskunde in Utrecht, Breedweer Schoonmaak gebruikt meer dan 50 grote schrobzuigmachine en veegzuigmachines op diverse onderwijslocaties maar ook op alles locaties van onze defensie in het Zuidelijk deel van Nederland. Cantorclin Schoonmaak en R.SB. Facilitaire Diensten hebben inmiddels het grootste deel van haar machinepark vervangen voor full-service RENTAL schrob- en veegzuigmachines van ICE. Maar ook Belgium Building Cleaning zet een vloot van ruim 30 schrob- en veegzuigmachines in voor de dagelijkse reiniging van Zaventem Airport, alle Dnata en Aviapartner ruimtes.

Advies leasing van veegmachines en schrobzuigmachines

  veegmachine-leasen-ice-beneluxschrobmachine-leasen-ice-benelux

Wij kunnen ons voorstellen dat wij u – ondanks deze informatie – nog aanvullend kunnen adviseren over de juiste machine en de bijpassende leasevorm. Bovendien is lease maatwerk! Meer informatie over alle beschikbare modellen veegmachines en schrobzuigmachines, vindt u op onze website www.schoonmaakmachineleasen.nl.

Persoonlijk contact? Bel naar (0297) 303 010 (ICE Cobotics Benelux BV).

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *