ICE iS1100L zorgt voor schoon winkelcentrum

Koopcentrum Akerpoort kiest voor ICE iS1100 veegmachine.

ICE Benelux leverde onlangs een nieuwe ICE veegzuigmachine af op Koopcentrum Akerpoort in Amsterdam, één van de grootste Outlet Mall’s in Nederland. Deze slimme veegmachine gaat dagelijks gebruikt worden voor een ‘schone winkelbeleving’.

Full-service van ICE is sterk onderscheidend.

Volgens Henk van Oort, verantwoordelijk voor het onderhoud van deze supermall, is de keuze op ICE Benelux gevallen vanwege het onderscheidende Full-service Lease concept. “Op zich zijn er meerdere aanbieders die voor een vaste maandprijs een schoonmaakmachine leveren, maar ICE leverde deze als enige met een Lithium-ion batterij en smarttechnology. Dat is meerwaarde voor ons als beheerder van het centrum, we hebben de werkuren nu inzichtelijk en kunnen dat gebruiken in de calculatie van de servicekosten voor de huurders, de data uit de machine staan in een handige App en krijgen wij via het webportaal van ICE aangeleverd. Daar hoeven we niets extra’s voor te betalen of abonnementen voor af te sluiten”.

ICE iS1100L veegt de galerijen en parkeergarage.

ice-is1100-veegmachine-akerpoort

Akerpoort stelt de eisen m.b.t. een schone winkelbeleving hoog. Er zijn maatregelen genomen voor zwerfvuil-preventie en kauwgom wordt maandelijks verwijderd. De (gratis) parkeergarage is opvallend schoon door de dagelijkse veegbeurten. Hiermee is de kans op herbevuiling sterk kleiner geworden, een schonere omgeving nodigt immers minder uit tot het op straat gooien van blikjes e.d.

Blikjes, papier en peuken..

“De ICE iS1100L heeft geen moeite met grover vuil zoals een koffiebeker of een blikje. Deze veegmachine neemt dat moeiteloos op, er is namelijk een speciale grote grofvuilklep aan de voorzijde die omhoog kan middels een voetpedaal” aldus Henk van Oort. We zijn bijzonder content over deze machine.

ice-is1100-veegmachine

Technische bewaking op afstand

“Deze slimme veegmachine wordt op afstand in de gaten gehouden door ICE, en dat vinden wij niet erg, als er iets misgaat, bijvoorbeeld een stuk plastic in de hoofdborstel waardoor de borstelmotor wordt belast, geeft het systeem een notificatie door aan de technische support van ICE. Die kan dus razendsnel reageren, dat is een geruststellend idee en uitval is hiermee tot een minimum beperkt”, vertelt Van Oort.

Wilt u ook zien wat de ICE iS1100 kan doen voor uw vloer en vervuiling? Neem contact met ons op voor demonstratie  0297-303010.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *