Brandweer Antwerpen voorzien van ICE RS32

ICE Partner EVLO  leverde vandaag een ICE RS32 opzit-schrobzuigmachine af voor de brandweerkazerne in Antwerpen. Deze grote brandweerkazerne in het centrum van Antwerpen behoort tot de grootste kazerne’s van Europa.

Tweede ICE machine voor deze kazerne

Na de succesvolle ervaringen met de ICE i20B wordt deze brandweerkazerne van Antwerpen nu voortaan óók gereinigd met een ICE RS 32 schrobzuigmachine. Het vloeroppervlak is er groot genoeg voor en met deze aanvullende nieuwe schrobzuigmachine zal de vloer efficiënt gereinigd kunnen worden.

ICE RS32 voor Brandweer Antwerpen

Aanbesteding Stad Antwerpen

EVLO won samen met ICE Benelux de aanbesteding die de Stad Antwerpen in 2016 uitschreef. Hierdoor worden nu alle overheids gebouwen zoals sporthallen, brandweerkazernes, openbare bibliotheken e.d. voorzien van ICE schoonmaakmachines. Daar zijn wij natuurlijk enorm ‘fier’ op!

ICE RS 32 schrobzuigmachine

Demonstratie van een ICE schrobzuigmachine in Belgie?

Heeft u interesse in een demonstratie of een proef met een ICE schrobzuigmachine of veegmachine? Neem dan contact op met partner EVLO via:  Tel:+32 (0)38 25 20 03 of via het contactformulier op de website van EVLO schoonmaakproducten. Zij nemen dan spoedig contact met u op.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *