Anjer Schoonmaak kiest voor ICE i-Synergy

i-synergy visual

“Zekerheid voor vaste prijs”

Anjer Schoonmaak & Bedrijfsdiensten uit Amsterdam heeft op 14 juli twee ICE schoonmaakmachines met het i-Synergy systeem in gebruik genomen. Het betreft een ICE IS-1100L veegzuigmachine én een ICE RS-32L schrobzuigmachine. De machines zullen mobiel worden ingezet voor een grote opdracht: het schoonhouden van maar liefst 35 parkeergarages van verschillende groottes in en om Amsterdam.

Full-service rental

Eigenaar Savas Kilic geeft aan dat met name het full-service rental concept van ICE bepalend was voor deze keuze. ” Het schoonmaakcontract loopt voor 2 jaar en is zéér intensief.

De in te zetten machines moesten dus tegen een stootje kunnen en daarnaast wilden we geen ‘ zware’ investering doen voor een relatief kort contract. ICE Benelux bracht uitkomst met het A I R concept (All Inclusive Rental) waarbij voor een vast maandbedrag machines ingezet worden inclusief onderhoud, service- en storingsbezoeken én onderdelen zijn inbegrepen. Geen extra facturen of kosten meer dus, dat biedt zekerheid”.

 Het ICE i-Synergy systeemSchermafbeelding 2016-07-15 om 08.19.18

“Met het i-Synergy systeem kunnen we middels de machines in de gaten houden; middels de App voor smartphones of de desktop-versie op kantoor kunnen we veel informatie binnen krijgen aldus Savas Kilic. We willen graag weten hoe lang de machines bezig zijn en hoeveel vloeroppervlak er is gereinigd. Daarnaast kunnen we óók zien wie er met de machines aan het werk zijn en op welke tijden. Hiermee controleren we ook of de geoffreerde prijs wel matchen met de werkelijkheid”.

Monitoring van alle functies

“Dat ICE Benelux onze machine ‘technisch bewaakt’ geeft een extra zekerheid. De i-Synergy modellen die wij gebruiken zijn via 3G of WiFi verbonden met de server, de belangrijke elektrische delen van de machines zoals rij- en zuigmotoren, de Lithium-ion accu en het schrob- of veegsysteem geven bij afwijkende waarden een signaal naar de TD van ICE Benelux zodat zij kunnen reageren. Als dat betekent dat er hulp op afstand nodig is dan word die gegeven: het resetten van de machine, een op-afstand-advies voor mijn mensen voor handige trouble-shooting, preventie is hierbij wel het sleutelwoord”.

Lithium-ion accu

Anjer Schoonmaak - ICE Benelux

Anjer kiest voor ICE i-Synergy

Nog een belangrijk pluspunt is de Lithium-ion batterij die standaard gebruikt word bij i-Synergy. Volgens Savas is hét probleem bij standaard batterijen in deze applicaties vaak dat ze enorm op de proef worden gesteld: “Als de accu 4 uur capaciteit heeft zal men daar altijd 5 uur van proberen te maken. Met de ICE Lithium-ion accu kan de machine altijd worden opgeladen, óók tussentijds en eigenlijk zoals we dat gewend zijn van onze telefoon of laptop, hiermee is de werktijd géén probleem meer laat staan discussies over garantie op een accupakket: ICE geeft 8 jaar garantie op deze Lithium-accu!”.

Over Anjer Schoonmaak & Bedrijfsdiensten

Anjer Schoonmaak & Bedrijfsdiensten is een écht familiebedrijf en is opgericht in 1992. Inmiddels is dit Amsterdamse bedrijf ook zeer actief buiten Amsterdam en heeft zij een zeer uitgebreid dienstenpakket zoals: vloeronderhoud, tuinonderhoud, glasbewassing, gevelreiniging, housekeeping en algemeen schoonmaak. Zie hier de website: www.anjer.nl

Wilt u méér weten over ICE i-Synergy?

Laat het ons weten! Bel 0297-303010 of kijk op onze website: Klik hier

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.