ICE-i24BTL-schrobzuigmachine

ICE i-synergy: Smart-technology en fleetmanagement

Internet of Things trend.

Tijdens de laatste grote internationale vakbeurs Interclean heeft heel schoonmaak minnend Nederland (en de rest van de wereld..) kunnen zien én beleven dat ‘Big Data’ nu ook langzaam maar zeker de professionele schoonmaak begint te beïnvloeden. Internet of Things verovert de traditionele markt van professionele reiniging! Apps en Smart QR-codes en tablets veranderen de dagelijkse manier van werken, helpen ons het werk efficiënter in te richten en tijd te besparen.

Toepassingen Smart Data.

Een handdoekautomaat die zélf (slim) doorgeeft dat de rol vervangen moet worden, een chemie-doseersysteem die kan doorgeven hoeveel doseringen er zijn gedaan, zomaar wat features die nu al in de praktijk werken. Handig? Zeker! met deze manier van data-generatie kunnen we klanten en medewerkers informeren, kosten inzichtelijk maken, methode-fouten voorkomen en anders calculeren. Kortom: gegenereerde data geeft zekerheid en bewaakt de kwaliteit die uw organisatie levert!

Connected technology op schoonmaakmachines

Wat voor voordelen behalen we door deze technologie door te voeren op onze schoonmaakmachines? Data-driven-cleaning geeft ons verschillende inzichten. Voor het management is de rapportage die uit het systeem komt van belang; hoe lang werken we op een bepaalde locatie en hoeveel vloeroppervlak is er in die tijd gereinigd? Ook is er door gebruik te maken van de verschillende gebruikersbadges te zien wie er met de machine aan het werk is. óók start-en stoptijden zijn inzichtelijk. Oplaadtijden zijn uiteraard zichtbaar. Met de locatievoorzieningen is er op 20 mtr nauwkeurig te zien waar de machine staat.

whereami

En de gebruiker? Wat voor voordeel is er voor hem/haar?

De bediener is er van verzekerd dat de machine op afstand in de gaten gehouden word, ‘bewaakt’ als het ware. De elektrische componenten worden gemonitord. Bij afwijkende waarden stuurt het systeem een notificatie naar de gebruiker of naar de Technische dienst. Preventie dus! Hiermee kan hinderlijke uitval worden voorkomen.

Lithium-ion batterij standaard.

Bij alle i-Synergy (Smart) machines van ICE is de Lithium-ion batterij een standaard. Deze batterij heeft een levensduur van 8 jaar en kan behandeld worden als een batterij van bijvoorbeeld een Smartphone. Accu leeg? Opladen! Tussentijds opladen voor wat extra capaciteit? Geen enkel probleem. Nooit meer discussies of het batterijpakket al dan niet ‘goed behandeld’ is. Dat is een kopzorg minder. Het batterijpakket is immers een hét duurste component van een schoonmaakmachine.

 

Niet kopen maar huren.

De i-Synergy machines koopt u niet maar huurt u voor een vaste prijs per maand, all-inclusive: makkelijk zeg! Dus geen aanvullende facturen meer voor storingen, onderhoud of onderdelen. Alles is ingegrepen, zelfs de slijtdelen zoals borstels en zuigrubbers! Check uw kosten eens voor een willekeurige schrob- of veegmachine. Maar dan met name die verborgen aanvullende kosten; vaak voor futiliteiten! Met een fixed price én data-management systeem heeft u dus alleen de voordelen van het gebruik. De risico’s ? Die zijn voor onze rekening en niet voor u!

Zie hier ook de heldere video over ICE i-Synergy:

Wilt u een Smart ICE i-Synergy machine testen?

Dat kan! Met deze test kunt u voor een bepaalde periode vrij gebruik maken van een machine en het bijbehorende i-Synergy data-management systeem (App & Web). Daarna evalueren wij samen met u. U krijgt een goed beeld van het systeem maar natuurlijk óók van de capaciteit en de gebruiksvriendelijkheid van de machine. Nu een test aanvragen? Bel ICE 0297-303010 of vul het contactformulier in op onze website.

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *