Slimme QR-code helpt u bij service schoonmaakmachines

Smart service schoonmaakmachines begint met een slimme aanpak!

Als u een schoonmaakmachine van ICE heeft of u laat uw machines onderhouden door ICE Benelux dan heeft u hem misschien al gezien.  De ICE i-Service QR-code. Waarom is deze QR-code eigenlijk op uw schoonmaakmachine gelabeld? Wat kan ik ermee? Hoe kom ik aan zo’n QR-code van ICE i-Service? Lees er hier méér over…


QR-codes; u ziet ze steeds meer. Wat is een QR-code eigenlijk? QR staat voor ‘Quick Response’. Een QRcode is een vierkante, geblokte barcode die ingescand kan worden met een smartphone. Dit met speciale software: een QR reader. Door de code te scannen wordt deze omgezet in tekst of je wordt direct doorverwezen naar een internetadres.

Hoe geeft u een storing aan uw schoonmaakmachine door?

Als u een serviceverzoek heeft, onderdelen wilt bestellen of verbruiksartikelen nodig heeft dan weet u dat u wel wat handelingen te verrichtten heeft; welk merk en type is de machine, welk serienummer of bouwjaar? Hoe zat het ook weer met de juiste maat pads en welke reinigingsmiddelen waren er nou nodig? Voordat u die informatie heeft  verzameld bent u wellicht al een paar keer naar de machine gelopen en heeft u (hopelijk) nog een onderdelenboek van de betreffende machine in uw archief. Bij één machine is dat misschien nog wel ‘te doen’ maar wat als u meerdere machines beheert?

Is een QR-code dé oplossing?

ice-benelux-qr-code-onderdelenbestellenOmdat elke QR-code verwijst naar een uniek URL (lees: webpagina) is de identificatie van de machine een fluitje van een cent! Machine-merk, type, serienummer en bouwjaar liggen vast in de brongegevens van onze database en bij het ‘scannen’ van de QR-code wordt niet alleen de machine herkend maar ook bijvoorbeeld de eerder bestelde onderdelen of slijtdelen zoals zuigrubbers en slangen, borstels, padhouders etc. Maar daarnaast ook de eerder bestelde reinigingsmiddelen en verbruiksartikelen.

 

Doorgeven van een service-verzoek aan schrob of veegmachines een koud kunstje..

Het doorgeven van een service-verzoek wordt zo wel héél makkelijk. ViaICE-service-schoonmaakmachines de weblink: www.ice-service.nl kan de QR-code ingelezen worden. De machine (ongeacht het merk) wordt direct herkend en middels het eenvoudige menu kunt u een omschrijving van de storing doorgeven. Na verzending volgt een bevestiging en wordt de service ingepland. Uiteraard volgt hiervan bericht via onze service-support. Scannen, versturen en u heeft een service-verzoek gepland. Supersnel, superhandig! Per machine één QR-code. Dus ook bij meerdere machines is daarmee een fout in bestellen uitgesloten.

Kennismaken met ICE i-Service voor schoonmaakmachines?

Wilt u weten hoe onze i-Service voor u werkt? Als u bij ICE een serviceabonnement afsluit voor uw schrobmachine(s) of veegmachine(s) krijgt u vanaf 1-11-2016 direct een QR-code van i-Service op uw machine. U kunt vanaf dan gelijk gebruik maken van deze handige tool. Als u uw service wilt uitbesteden aan ons dan maken wij voor elke machine een QR-code en daarnaast altijd één extra om in uw werkkast te plakken of op het serviceabonnement. Uw ICE adviseur laat u graag zien hoe i-Service werkt, dat kan ook online !

Bel 0297-303010 of vul hier uw verzoek in.

handleiding-i-service-smart-qr-code_pagina_1

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.